Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Mercutio_ #4176 üzenetére
Na, mutasd azt az ajánlást, ha már ilyen okos vagy. Én csak a kötekedő sonyt ajánlónak írtam le a tényeket, hogy ne vezessen félre senkit, még itt se. Csak olvasni kell a hozzászólásokat sorban, és megértheted az okfejtést.
Egyébként meg meg nem közöltem veled, tehát honnan is tudhatnád, hogy hova és miért járok, és hogy milyen eszközeim vannak. -
Secretive
aktív tag
válasz
Mercutio_ #3299 üzenetére
abban kedves másik szakértő, hogy én (mi vevők) fizetek, én én döntöm el azt, hogy adott terméket megveszek-e vagy nem! és bármilyen szakértő vagy, hidd el, minden gyártónak az a fontos, hogy a posztró síkhülye vevő megvegye az ő termékét. más kontextusból nézve lehet egy film méregdrága, felvehetik 80miliós 120.000 fps kamerákkal is, ha szar, és a kuyta se kíváncsi rá. ettől még a kritikusoknak tetszhet, jó lesz a sajtóvisszhangja (amit aki csak tud,mindig meg is vesz=komoly marketing) de a gyártó belebukik! na, ilyen eccerű ez.
én a tévét többnyire kívülről nézem, kevésbé attól fog megtetszeni,mert abban űrtechnológia van, a másikban meg csak Földi, ránézel, beraksz rá pár tesztvideót és pár perc alatt eldöl, hogy az adott kép jó-e (nekem, az én igényeimnek megfelel-e) vagy nem, persze közben minden állítasz vagy elállítasz rajta,amit csak lehet, de a modellek 90%-nál meg ehhez elég csak rápillantani.
ne értsd félre, nyilvánvaló, hogy minden mögött komoly műszaki megoldások vannak vagy lehetnek, ez nincs vitatva, de nézzük komplexen a sok hűhát. -
blakey
titán
válasz
Mercutio_ #2925 üzenetére
Most ne haragudj rám, de leírtam, hogy mit kell csinálni. Csak a upc topikba kellett volna menned és beírnod, hogy upc hangerő, többször le van ott írva, talán én is leírtam 1X. Nem a kóddal van baj, hanem alapból a box hangerejét vezérli, ezt át kell állítani. Menjek át és állítsam be neked?
-
blakey
titán
válasz
Mercutio_ #2921 üzenetére
Az alapvető értékeket amik általánosan megjelennek egy tv-n, azokkal játszadozz, az én értékeim nem lesznek jók a tiéden. Fényerő, háttérfény, kontraszt, szín, ezeket állítsd be tetszés szerint (akár a topikban is találsz egy-két beállítáást). Mást ne állítgass.
Bármelyik aktív Samu amelyiknek a dobozán RF szerepel. Edigitalba 5e/pár (SSG-51002).
A upc box távhoz egy külön kóddal lehet átállítani, hogy a tv hangerejét kezelje és ne a boxét, fejből nem tudom, de a upc topikban megtalálható.
Biztos lehet pendriveról is, én hálózatról frissítettem (vezetékes). -
Osynho
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Új, bontatlan dobozos Beats Studio 3 Wireless fejhallgató 1 év garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged