Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
Köszi szépen, ezt olvastam én is, de ebből nekem nem derül ki, hogy képes-e a H.265 kódolású filmet lejátszani vagy nem. Annyi biztató dolgot olvastam, hogy a kistestvérének PH!-s tesztjében a tesztcsomagban lejátszott filmek között volt HEVC kódolású, amelyet állításuk szerint vitt.
Te ezek szerint nem próbáltad? Biztos ki volt mindened a kalibrálással, meg is értem. -
blakey
titán
Hosszú lenne elmagyarázni, de a lényeg az, hogy rengeteg olyan anyag van amit egy eszköz nem tud lejátszani, ilyenkor jól jön ha a szerver ezt olyan formátumba varázsolja amit a lejátszó ismer és ezt élőben teszi, tehát a lejátszás alatt a gép folyamtosan dolgozik. Serviio topik.
-
maszekember
aktív tag
Szomorú vagyok, pont ezt a tv-t néztem ki magamnak is (50"-os, full hd készüléket keresek 200e ft körül) , áruházban egyáltalán nem láttam rajta felhősödést...
Mi lehet az alternatíva rá? LF652 nekem nagyon nem bejövős, tetszik a Panák természetes színvisszaadása, illetve a gyors smart rendszer , ezekben az LG-t gyengébbnek láttam. -
superg
senior tag
Ugyanolyan távról fenyképezted őket?Mert ha igen akkor nyilván a felső mivel jóval nagyobb a gombócok is nagyobbak.
Pont a bevilágítás,fekete amiben nem Sony meg Pana függő a dolog hanem adott panel adott példány.Nálam pl pont az a kis Sony volt a legrosszabb,a kis Pana meg a legjobb. -
superg
senior tag
Ez valószínű a glow okozza,vagy a kis betekintési szög franc tudja ,szóval valószínű hogy nem bevilágítás.
fentiből meg kéne nézni egy másik darabot lehet mind ilyen.Ha a kis betekintési szög, akkor szinesnél is hamarabb kezd fakulni a felső ahogy nő a szög.
Itt van néhány remek fotó a felső itt is a gyakorlatban kissebb bet.szöggel bír és érezhető volt szemmel is.
[link] -
blakey
titán
mert ez az lcd edge technologia egy nagy hatar fos.
Megint általánosítasz, nem általános jelenség, a Toshibám sem volt ilyen és a Sonym se, sőt az LG se volt ilyen és ezek mind Edge LED-esek voltak, ettől függetlenül gyakrabban előfordulhat edge LED esetén, pl. a Samsung durván felhős volt. -
blakey
titán
Ja bocs, oké, akkor válaszd azt amit szeretnél. gondolom elolvastad a Panasonic topikot ill. a "közös2 topikot is, hogy hányan szenvedtek Pana esetén a DSE-vel meg a foltosodással. LÉn elolvastam és mindazok ellenére megnéztem majd megvettem a tv-t.
Hidd el, ha most átjönnél hozzám és a Sony mellé tennéd a Panát amit most vettél, valószínűleg megváltzona a véleményed. De az AS640-esem mellett is ua. lett volna a szitu, mert mindegyik más és nem kötelezően jellemző minden egyes darabra.A képek alapján borzasztó, ezt vissza kell juttatni, most nincs sötét és időm sincs, hogy lefotózzam az enyémet, de sok értelme sem lenne, mert nem látnál semmit, nincs olyan jelenség ami zavaró lenne, szerencsére.
-
blakey
titán
Hányat olvasol, hogy nincs hibája? Enyém sem hibátlan, de nagyon minimális a DSE, tehát fehér kép esetén, vagy foci alatt semmilyen foltosodás nincs, sötét kép esetén a felhősödés nagyon minimális és 0 bevilágítás, de ugye ezt nem fogom minden alkalommal leírni, mert felesleges. 10 év alatt 17 LCD-m volt és 2 plazmám, 2 kivételével mindegyik hozta az elvárt minőséget. Elhiszem, hogy ilyen meg olyan hsz-eket olvasol, de nem kell mindent elhinni, még akkor sem ha valamilyen képet mutatnak, mert nem mindegyik olyan, ezt elhiheted. Sokan a feszkót generálják.
Mint tudod, Panasonicom volt, és nehezen döntőttem úgy, hogy lecserélem, végül nem bántam meg, mert végeredmény szempontjából jobbat kaptam, de többször is átfutott a fejemben, hogy mi lesz ha rosszabb, mert ugye azt nem szeretném. -
-
nem bizony, mindegy hogyan veszed át, a megrendelés a lényeges.
az üzletkötés pillanatában távolt voltatok egymástól, emiatt automatikusan a távollévők között létrejött szerződés lesz, lásd kormányrendelet: http://magyarefk.hu/pdf/17_1999(II_5_)_korm_rend(4).pdf -
shouryuken
senior tag
Szia!
Nekem nem fontos a 4k, de nagyon jókat írtak a képminőségről, ami fontos: mély fekete.
Tudom, hogy 4k-hoz 2,5 méterre legalább 70 col kéne, hogy észrevehető legyen.... viszont most tovább olvasgatva egy két tesztet, sajnos a mozgásfelbontása elmarad a samsungokétól.. Nem tudom mennyire lenne ez zavaró
-
blakey
titán
Egyelőre a 3D-re írok, 2011 óta van 3D-s tv-m, kb. 4 filmet néztem meg 3D-ben, 1 db 3D-s van itthon, rájöttem, hogy nem sok értelme van, lehet, hogy le is cserélem az AS640-emet.
Ha kéne 2 db. szemüveg akkor lenne egy 2 darabos bontatlan Samu 5100-asom, feltéve, hogy tényleg eladom a panát.Talán nemsokára kiderül.
Amire váltanék az nem 3D-s. -
dugesz77
őstag
Rakd fel nyugodtan nem kavar bele sehova. Szerintem egy új világ nyílik ki előtted ha eddig nem használtad. Nálam ez maga a HTPC rendszer (egy távirányítóval kiegészítve). PC-n is Rpi2 is ezt használom. És akkor még a telepíthető addonok,repok szóba sem jöttek. Egy próbát mindenképpen megér. Igen amit idéztél ott a link az segít megérteni a 24 Hz megjelenítés problémáját.
-
dugesz77
őstag
Itt kell beregisztrálni a tv-t . Kapni fogsz egy igazoló emailt,hogy sikerült.
-
Sirandrish
legenda
Nem kell!
Itt tudod regizni
Ezeket a modelleket
Ilyen feltételekkelAmúgy milyen TV-t vettél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest