Hirdetés
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiww
tag
Hali!
Szerintem vedd le csutkóra a feszültséget beállított frekvencián, aztán ha esetleg nem indulna el, bios restart és addig emeld míg el nem indul és tesztprogikban nem dob hibát (orthos, prime95).
Amúgy sokat nem fogsz nyerni feszültség és freki csökkentéssel, ha eleve szar a hűtőd. Nekem 631-es (cedar mill-kevésbé melegszik) pörög a gépben alulfeszelve és bekapcsolva az energiatakarékos cuccost (így 3ghz helyett 2.4-en megy alapjáraton). Plusz van rajta egy jókora hűtő, aminek a ventije legalacsonyabb fordulatszámon jár (kb 500 1/min). Így van alapon 50 fok környékén. Rengeteget számít ám ház szellőzése is, nekem pár dolgot változtatva pl a vinyó 30 helyett 40 fok, a proci meg 60 volt alapon...
Azt javaslom szerezz valami nagyobb hűtőt, a procit meg hagyd 3.2-n, esetleg feszeld alul...
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- YouTube
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest