Új hozzászólás Aktív témák
-
petiww
tag
Hali!
Szerintem vedd le csutkóra a feszültséget beállított frekvencián, aztán ha esetleg nem indulna el, bios restart és addig emeld míg el nem indul és tesztprogikban nem dob hibát (orthos, prime95).
Amúgy sokat nem fogsz nyerni feszültség és freki csökkentéssel, ha eleve szar a hűtőd. Nekem 631-es (cedar mill-kevésbé melegszik) pörög a gépben alulfeszelve és bekapcsolva az energiatakarékos cuccost (így 3ghz helyett 2.4-en megy alapjáraton). Plusz van rajta egy jókora hűtő, aminek a ventije legalacsonyabb fordulatszámon jár (kb 500 1/min). Így van alapon 50 fok környékén. Rengeteget számít ám ház szellőzése is, nekem pár dolgot változtatva pl a vinyó 30 helyett 40 fok, a proci meg 60 volt alapon...
Azt javaslom szerezz valami nagyobb hűtőt, a procit meg hagyd 3.2-n, esetleg feszeld alul...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel Core I7 12700K
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel Core i9 11900
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest