Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gergo_pet

aktív tag

Sziasztok, szeretnék egy kis helpet kérni. A PC3200-es DDR ramokat általában meddig lehet izzasztani? 133 FSB-s Northwood P4-el kuldom, és most 3,36 Ghz nél járok vele. (a legnagyobb lol, hogy egy gigabyte G-power pro hutóvel, és 5V-on megy a ventije :Y igy most alapon 38 fokos, terhelve 52 korul, szoval a hutes meg birja a tuningot.) de nem is ez a lényeg, hanem amit elkezdtem a ramok. Szóval ez ugye eddig 168 FSB-t jelent, ami a memoriaknak mar 26 % tulhajtast jelent, vagy 28, vegulis a lenyegen nem valtoztat. El vannak látva egy réz memóriahutovel, de azért én kicsit aggodom, mert nem tudom merni a hofokukat. Szerintetek medig lehet fesziteni a hurt? :D ja igen, feszt még nem emeltem se procinal, se memonal, esetleg van infoja valakinek arrol meddig melegedhet egy memoria? Ott is a 70 es szabaly ervenyes, vagy ok picit jobban birjak? Esetleg majd kopkodom oket, hogy huljenek :DDD Na eleg a hulyesegbol, pls aki tud jo infokat kuldje, ne kimeljen. Roby, mycso, ha azt mondjatok huzzam ki maris megteszem. :R

Új hozzászólás Aktív témák