Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az EIST-et a lapom nem támogatja, legalábbis nem vettem észre a Power opciók alatt, hogy lenne ilyen beállítási lehetőség. A túlhúzásnál van ilyen opció, ez az MSI D.O.T módja, amikor 3D-s alkalmazásoknál megnövelia processzor órajelét annyival, amennyire beállították, utána pedig visszacsökkenti 2D-s módban.
A processzor, specifikációja szerint támogatja ezt a módot:
[link]
De csak a 9xx-es széria lapjaiban van EIST úgy tudom. A RAm 413MHZ-en ment, legalábbis a Bios ezt írta ki, amikor 248-as volt az FSB.
Egy másik számomra fura dolog. A ramokat nem 5:4-re, hanem 3:2-re osztottam vissza, így a tesztek 250-es FSB mellett is lefutnak (3.75GHZ), de elszörnyedve vettem észre, hogy a Bios automatikusan megnövelte az AGP sín feszültségét 1.5Voltról 1.7-re. Gyorsan visszavettem, de akkor egy teszt sem futott le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux haladóknak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest