Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Ai boostert az életben ne jusson eszedbe mégegyszer használni!
Különben csak egy ötletem lenne, hogy mit lehetne csinálni... Az alaplapon elvileg van egy olyan nevezetű jumper (továbbiakban csak ''pöcök''), ami visszaállítja alapra a BIOS-t. Részletes leírását az alaplapod kézikönyvében talász, de röviden talán el tudom mondani a lényeget. A pöcök elvileg CLRTC névre hallgat. A default BIOS-beállítások visszaállításához ezt kell csinálni: gép áramtalanít, de nagyon | alaplapon nagy elemszerű, kerek, fémszínű képződményt ki kell szedni a helyéről (különben tényleg egy elemről van szó, de ez most részletkérdés) | a pöcköt a 3 rúd másik oldalára kell áthelyezni, hogy a másik végén lévő és a középső rúdacskát zárja | pöcök vissza az eredeti helyére | elemszerű képződmény vissza | áram vissza | gép bekapcs.
Ha ez nem segít, akkor nincs több ötletem a leírtak alapján. Esetleg sípol a gép? Pontosan meddig sikerült eljutni a bootoláskor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest