- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Aktív témák
-
schenker
tag
Az MSI miben?
Nagyon nehezet kerdeztel...
Szerintem nem rendelkezek eleg infoval ahhoz, hogy erdemben hozza tudjak ehhez szolni!
Megis +probalok:
ABit BE7 ez is csak 4X AGPt tud ha jol vettem ki: csak UDMA 100 ig, 133 at sem birna? 2 GB DDR ig, USB2, LAN, audio van integralva
A LAN nem hulyeseg; nem rossz, szerintem az enyem jobb de 1 arban vannak
a P4PE t nem talalom!
De ez csak az en velemenyem;
Szerintem atlagban nem rosszabb az MSI.
Az ABit viszonylag olcso, az ASUS eleg meno marka, de nem azt jelenti hogy meg kell venni vmelyik dragat, mert lehet van jobb is! -
deepwell
aktív tag
aha !!! igy mar mingyar mas ! :)) ha egy nem mindennapi, korhoz kepest ujszeru lapot akarsz, akkor mindenkeppen az ABIT IT7 MAX2 V2.0 at javaslom. A lapon mar sorors, parhuzamos, meg ps2 port sincs :) viszont van 10 USB port, 2.0 as, ezen kivul firewire integralva, meg SERIAL ATA,meg egy RAID 133 as vezerlo is , tehat kb 12 IDE egyseget tudsz rakotni. Ezen felul van meg integralt lan, es egy 5.1 es hangkartya, amit biosbol ki tudsz kapcsolni ..... jah, meg az uj intel 845PE chipset van rajta, ami mar tudja a HTs P4 eket is ! (mondjuk, szinte minden 850 es ABIT lap tudja mar a HTs P4eket). tehat nezz utana az ABIT IT7 MAX2 v2.0 nak ...
-
schenker
tag
Nomost megprobalok kielegito valaszt adni minden kerdesedre!
Celron CPU: eleg olcso, magas orajel, de keves a cache benne!
Ezzel sajnos nagyon csinyjan bantak! Tehat tegyuk fel, hogy tenyleg 1700 koruli CPUt veszel. Sajna ezek melle a procik melle nem erdemes 400as DDR RAMot pakolni, mivel ugysem hasznalna ki! Tehat eleg a 'mezei' 266DDR ebbol 256MB min. 15e Ft. Egyebkent a CPUrol esven szo, + kell emlitenem hogy van egy elado Celeron 2.0 GHz es CPUm. Jelenleg ez a legerosebb a Celeron kategoriabol. 2 hete uzemel tokeletesen. Ha erdekel 17-18e Ft ert odaadom. Azert adom el mert van penzem P4 re es a lehetoseggel elven le is cserelem. Egyebkent jol huzhato, 2.68GHz en (FSB=133MHz) tokeletesen mukodik semmi + fesz, nem akad nem fagy! Nekem azt irtak a topicban hogyha stabil, nyogodtan huzhatnam meg feljebb.
A 3.0GHz et valsz. elerhetnem. Szoval eddig: Celeron CPU + 266DDR RAM + ...
Es itt jon az alaplap tema. Szerintem ami gyartokat felsoroltal azok eleg jok. Masban nem is igazan erdemes gondolkoznod! Nekem MSI 648 Max alaplapom van, szerintem eleg korrekt: 8X AGP, 266/333/400 DDR RAM 3 GB ig megy bele!, 400/533 FSB tamogatas... Mondjuk tobb mint 30 HUF ert vettem, de talan a Mistralban +kapod 27 ert. Szerintem ha jot akarsz olcson mindenkeppen ABit ot kellene venned! A RAMBUS os alaplapot pedig felejtsd el/ ugyszinten a 400 DDR t!
Egyebkent az altalad emlitett gyartok mindegyikenek vannak igen jo alaplapjai, csak a +felelot kell valasztani. Szerintem neked pl: a 8X AGP nem lenyeg + az 533 FSB sem.
Meg vmi: az alaplapra integralt sok baromsagot sajnos + nagyon nehez elkerulni!
Osszegezve: minimalisan is 50e FTra van szukseged! (Az alaplapot 18-20 korul szamitottam)
Remelem segiteni tudtam!
Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged