Hirdetés

Aktív témák

• schenker

tag

válasz up #1 üzenetére

Nomost megprobalok kielegito valaszt adni minden kerdesedre!
    Celron CPU: eleg olcso, magas orajel, de keves a cache benne!
    Ezzel sajnos nagyon csinyjan bantak! Tehat tegyuk fel, hogy tenyleg 1700 koruli CPUt veszel. Sajna ezek melle a procik melle nem erdemes 400as DDR RAMot pakolni, mivel ugysem hasznalna ki! Tehat eleg a 'mezei' 266DDR ebbol 256MB min. 15e Ft. Egyebkent a CPUrol esven szo, + kell emlitenem hogy van egy elado Celeron 2.0 GHz es CPUm. Jelenleg ez a legerosebb a Celeron kategoriabol. 2 hete uzemel tokeletesen. Ha erdekel 17-18e Ft ert odaadom. Azert adom el mert van penzem P4 re es a lehetoseggel elven le is cserelem. Egyebkent jol huzhato, 2.68GHz en (FSB=133MHz) tokeletesen mukodik semmi + fesz, nem akad nem fagy! Nekem azt irtak a topicban hogyha stabil, nyogodtan huzhatnam meg feljebb.
    A 3.0GHz et valsz. elerhetnem. Szoval eddig: Celeron CPU + 266DDR RAM + ...
    Es itt jon az alaplap tema. Szerintem ami gyartokat felsoroltal azok eleg jok. Masban nem is igazan erdemes gondolkoznod! Nekem MSI 648 Max alaplapom van, szerintem eleg korrekt: 8X AGP, 266/333/400 DDR RAM 3 GB ig megy bele!, 400/533 FSB tamogatas... Mondjuk tobb mint 30 HUF ert vettem, de talan a Mistralban +kapod 27 ert. Szerintem ha jot akarsz olcson mindenkeppen ABit ot kellene venned! A RAMBUS os alaplapot pedig felejtsd el/ ugyszinten a 400 DDR t!
    Egyebkent az altalad emlitett gyartok mindegyikenek vannak igen jo alaplapjai, csak a +felelot kell valasztani. Szerintem neked pl: a 8X AGP nem lenyeg + az 533 FSB sem.
    Meg vmi: az alaplapra integralt sok baromsagot sajnos + nagyon nehez elkerulni!
    Osszegezve: minimalisan is 50e FTra van szukseged! (Az alaplapot 18-20 korul szamitottam)

Remelem segiteni tudtam!

Aktív témák