Aktív témák
-
schenker
tag
Nomost megprobalok kielegito valaszt adni minden kerdesedre!
Celron CPU: eleg olcso, magas orajel, de keves a cache benne!
Ezzel sajnos nagyon csinyjan bantak! Tehat tegyuk fel, hogy tenyleg 1700 koruli CPUt veszel. Sajna ezek melle a procik melle nem erdemes 400as DDR RAMot pakolni, mivel ugysem hasznalna ki! Tehat eleg a 'mezei' 266DDR ebbol 256MB min. 15e Ft. Egyebkent a CPUrol esven szo, + kell emlitenem hogy van egy elado Celeron 2.0 GHz es CPUm. Jelenleg ez a legerosebb a Celeron kategoriabol. 2 hete uzemel tokeletesen. Ha erdekel 17-18e Ft ert odaadom. Azert adom el mert van penzem P4 re es a lehetoseggel elven le is cserelem. Egyebkent jol huzhato, 2.68GHz en (FSB=133MHz) tokeletesen mukodik semmi + fesz, nem akad nem fagy! Nekem azt irtak a topicban hogyha stabil, nyogodtan huzhatnam meg feljebb.
A 3.0GHz et valsz. elerhetnem. Szoval eddig: Celeron CPU + 266DDR RAM + ...
Es itt jon az alaplap tema. Szerintem ami gyartokat felsoroltal azok eleg jok. Masban nem is igazan erdemes gondolkoznod! Nekem MSI 648 Max alaplapom van, szerintem eleg korrekt: 8X AGP, 266/333/400 DDR RAM 3 GB ig megy bele!, 400/533 FSB tamogatas... Mondjuk tobb mint 30 HUF ert vettem, de talan a Mistralban +kapod 27 ert. Szerintem ha jot akarsz olcson mindenkeppen ABit ot kellene venned! A RAMBUS os alaplapot pedig felejtsd el/ ugyszinten a 400 DDR t!
Egyebkent az altalad emlitett gyartok mindegyikenek vannak igen jo alaplapjai, csak a +felelot kell valasztani. Szerintem neked pl: a 8X AGP nem lenyeg + az 533 FSB sem.
Meg vmi: az alaplapra integralt sok baromsagot sajnos + nagyon nehez elkerulni!
Osszegezve: minimalisan is 50e FTra van szukseged! (Az alaplapot 18-20 korul szamitottam)
Remelem segiteni tudtam!
Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged