- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
schenker
tag
En elvbol nem vennek mar 4X AGP set, foleg annak alapjan amit irtal: gondolni kell a jovore!
-
schenker
tag
Az MSI miben?
Nagyon nehezet kerdeztel...
Szerintem nem rendelkezek eleg infoval ahhoz, hogy erdemben hozza tudjak ehhez szolni!
Megis +probalok:
ABit BE7 ez is csak 4X AGPt tud ha jol vettem ki: csak UDMA 100 ig, 133 at sem birna? 2 GB DDR ig, USB2, LAN, audio van integralva
A LAN nem hulyeseg; nem rossz, szerintem az enyem jobb de 1 arban vannak
a P4PE t nem talalom!
De ez csak az en velemenyem;
Szerintem atlagban nem rosszabb az MSI.
Az ABit viszonylag olcso, az ASUS eleg meno marka, de nem azt jelenti hogy meg kell venni vmelyik dragat, mert lehet van jobb is! -
schenker
tag
Meg vmi:
egy kivalo alaplap marka:
SuperMicro!
-vmennyi legalabb dual CPU t tamogat
-alap SCSI vezerlo rajta
+ egyeb nyalanksagok...
Hatrany: 50e HUF alatt meg nem lattam, de inkabb 100e HUF!
P.S.: De van 700e ert is! -
schenker
tag
atus rol nem tud vki vmit?
-
schenker
tag
1) A tobbi termek arat is hgasonlitsd ossze!
2) A legdragabb nem feltetlenul a legjobb! Itt vannak ezek a 40e s Intelesek, megis egyik se tud 8X AGP t! Pedig ez is alapkovetelmeny lesz a jovoben! Aztan sokba mar a 2.6-2.8 as CPU sem megy bele! Lehet a RAM ot is 'csak' 2 GB ig pakolhatsz bele! Nos hidd el lehet hogy 30-35 ert jobbat kapsz mint 40-45 ert!
3) Nekem sys es van es szerintem egyaltalan nem gagyi. Akarki akarmit mond az alaplapom nagyon jo valasztas volt! -
schenker
tag
válasz
CsendPenge #19 üzenetére
Mester?
Hat te ma ostag vagy csessze +!
Sajna igencsak lehetseges hogy az altalad emlitett lap:
does not support 8X AGP texturing! -
schenker
tag
válasz
CsendPenge #17 üzenetére
Miert mesterem?
-
schenker
tag
PS.: MSI 648 Max fogad S478 illesztesu CPU t 2.8GHz ig!
-
schenker
tag
Nomost megprobalok kielegito valaszt adni minden kerdesedre!
Celron CPU: eleg olcso, magas orajel, de keves a cache benne!
Ezzel sajnos nagyon csinyjan bantak! Tehat tegyuk fel, hogy tenyleg 1700 koruli CPUt veszel. Sajna ezek melle a procik melle nem erdemes 400as DDR RAMot pakolni, mivel ugysem hasznalna ki! Tehat eleg a 'mezei' 266DDR ebbol 256MB min. 15e Ft. Egyebkent a CPUrol esven szo, + kell emlitenem hogy van egy elado Celeron 2.0 GHz es CPUm. Jelenleg ez a legerosebb a Celeron kategoriabol. 2 hete uzemel tokeletesen. Ha erdekel 17-18e Ft ert odaadom. Azert adom el mert van penzem P4 re es a lehetoseggel elven le is cserelem. Egyebkent jol huzhato, 2.68GHz en (FSB=133MHz) tokeletesen mukodik semmi + fesz, nem akad nem fagy! Nekem azt irtak a topicban hogyha stabil, nyogodtan huzhatnam meg feljebb.
A 3.0GHz et valsz. elerhetnem. Szoval eddig: Celeron CPU + 266DDR RAM + ...
Es itt jon az alaplap tema. Szerintem ami gyartokat felsoroltal azok eleg jok. Masban nem is igazan erdemes gondolkoznod! Nekem MSI 648 Max alaplapom van, szerintem eleg korrekt: 8X AGP, 266/333/400 DDR RAM 3 GB ig megy bele!, 400/533 FSB tamogatas... Mondjuk tobb mint 30 HUF ert vettem, de talan a Mistralban +kapod 27 ert. Szerintem ha jot akarsz olcson mindenkeppen ABit ot kellene venned! A RAMBUS os alaplapot pedig felejtsd el/ ugyszinten a 400 DDR t!
Egyebkent az altalad emlitett gyartok mindegyikenek vannak igen jo alaplapjai, csak a +felelot kell valasztani. Szerintem neked pl: a 8X AGP nem lenyeg + az 533 FSB sem.
Meg vmi: az alaplapra integralt sok baromsagot sajnos + nagyon nehez elkerulni!
Osszegezve: minimalisan is 50e FTra van szukseged! (Az alaplapot 18-20 korul szamitottam)
Remelem segiteni tudtam!
Aktív témák
Hirdetés
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged