Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• up

senior tag

válasz schenker #21 üzenetére

És ott legalább hallottak az IT7max2-ről az árlistán, de ez nem max2 v2.0. Nem is jó, mert DDR-266-ot tud max. Bár a sima IT7max2 árát elnézve, sajnos azt hiszem, ennyit nem fogok tudni rászánni (v2.0). Persze kérdés, hogy az mennyibe kerül, ha van egyáltalán, mondjuk az AMP nem a legolcsóbb, a 3 Testőr (www.3t.hu) nyolcezret ver rá egy ASUS P4PE esetében.

Az Asus P4PE is a 40 fölé csúszik (jobb helyeken kb 3k-val). Ez azt jelenti, hogy az Asusnak nem marad versenyben lapja, míg az Abit...

A BE7 marad (tekintve, hogy szeretnék DDR-333-at, ezen elvérzik az IT, az IT7max2, a bd7-II), bár az is csak ata100-at tud max. Vagy a BE7-RAID, ami a RAID-jén ata133-at is ismer, de csak ott. Most akkor ez hogy van? Teszem azt van egy ata133 eszközöm, akkor azt rádugom a RAID vezérlőre, mintha sima IDE lenne és használom? Bootolható rendesen? És erre lehet CD-t tenni, vagy lebutított a BIOS-a, mint az ASUS P4PE-n? Röviden: megéri például ennél a lapnál a RAID? Esetleg csak min2 eszközzel lehet használni?

Rosszak a SiS chipsetek? Mert az árak nagyon versenyképesek, elgondolkodtam az Abit SR7-8X-en is (SiS 648). Tud mindent (8X AGP, DDR-333, Usb2, Ata133). Vannak valakinek tapasztalatai? Persze gondolom ez Hyper-Threadinget nemigen támogat. 845PE lenne szerintem a jó választás, de szívesen meghallgatnék valakit, akinek SiS-e van.

Néztem még a BE7-S-et. Az már eszik HyperThreading-et is, viszont árlistában ezt sem igazán láttam még. Egyelőre a BE7-re voksolok, vagy egy nagyon nagy levegővétellel Asus P4PE. Inkább az érdekelne, hogy a többi jó márka közül (Gigabyte, MSI, Epox, esetleg Intel) melyiket tudnátok ezekkel szembeállítani, és miért? Van valaki, aki ezek közül választott? Melyiket, miért, és mik a tapasztalatok?

köszi!
    up

Aktív témák