Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BIOS topic
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
Reggie0 #69676 üzenetére
Nem írtam egy szóval sem, hogy nem jár minden internethez csatlakoztatott eszköz kockázattal (lsd. az „extra” szót).
Csak azt írtam, hogy szerintem nem annyira általános ez a probléma, mint ahogy te állítod, és hogy szerintem nem lehet egy kalap alá venni az ilyen, kvázi szándékosan kártékony kódot tartalmazó firmware-rel kiadott boxokat az esetleges bugok miatt támadható egyéb eszközökkel. Nem egy kategória szerintem.Spekulacion alapulo
Nem spekuláción alapul, hanem az ellenkezőjéről szóló jelentések hiányán. Nagy különbség szerintem.Mindkét általad linkelt jelentésnél ott van, hogy elérhető rá patch. Most légy szíves linkelj egy olyan jelentést, ahol egy szóban forgó típusú óccókínai box esetén szerepel a jelentésben, hogy elérhető hozzá patch. Várok
Bár igazad van, jogosultság-eszkalációval kapcsolatos bugok nem jelentenek biztonsági kockázatot olyan rendszereken, ahol eleve mindennek van root jogosultsága. Így tényleg sokkal biztonságosabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Stellar Blade
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egy óra, két rendszer
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Új! Lenovo IdeaPad Slim 3 Médiás Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics 2GB ! FHD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- PlayStation 3 Move kontroller + PS3 Eye + Wonderbook + magyarul beszélő Harry Potter játék
- Eladó Intel NUC 5i3RYK (i3 5.gen - 8GB - Win) - Nagy házas verzió!
- Lenovo Thinkpad T490: i5-8365U, 16GM Ram, 256GB SSD,FHD IPS kijelző,100%-os akku
- Sapphire Nitro+ RX580 8GB szép állapotban!
- ASRock Radeon RX 6600 Challenger 8 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest