- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
válasz
shalafi66 #153 üzenetére
Namost vitatkozhatunk itt impedanciákról, kiemelésekről, a személyes vélemény az személyes vélemény. Soknak érzem a mélyet, a magasat pedig bántónak. A lényegen nem változtat egy karakterisztika, nem fogom attól azt gondolni, hogy valami jó, amit már hallottam és nem csak 2 órát.
Igaz, a 2050-eket egy 6363s-en hallgattam, máson nem, lehet akkor abban nincs rendben, esetleg a hangváltóban fáradt el valami... De komolyan, a héten meg fogom hallgatni másik erősítővel, annyira bizonygatod az általam leírt hangkép ellenkezőjét, kezdem azt hinni, hogy a fülem rossz.
A 9.3 hangja nekem jobban tetszett, a katasztrófa jellemző kissé erős
A Preludiumhoz én sem hasonlítanám, az tényleg más, jobb. De itt most a DC2050-ről van szó. (A Prelunak elég kevés köze van a "Videoton"-hoz, szemben a 2050-nel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest