Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
válasz
shalafi66 #153 üzenetére
Namost vitatkozhatunk itt impedanciákról, kiemelésekről, a személyes vélemény az személyes vélemény. Soknak érzem a mélyet, a magasat pedig bántónak. A lényegen nem változtat egy karakterisztika, nem fogom attól azt gondolni, hogy valami jó, amit már hallottam és nem csak 2 órát.
Igaz, a 2050-eket egy 6363s-en hallgattam, máson nem, lehet akkor abban nincs rendben, esetleg a hangváltóban fáradt el valami... De komolyan, a héten meg fogom hallgatni másik erősítővel, annyira bizonygatod az általam leírt hangkép ellenkezőjét, kezdem azt hinni, hogy a fülem rossz.
A 9.3 hangja nekem jobban tetszett, a katasztrófa jellemző kissé erős
A Preludiumhoz én sem hasonlítanám, az tényleg más, jobb. De itt most a DC2050-ről van szó. (A Prelunak elég kevés köze van a "Videoton"-hoz, szemben a 2050-nel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Synology NAS
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest