Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Sziasztok srácok!
Nagy segítséget kérek. Bár írtam az EA/Origin oldalán is, de nem hinném, hogy hamar válaszolnak.
Régóta van Origin fiókom, öt, igen drága játék landolt benne, mindegyik dobozos.
Ma a saját email címemre kaptam kettő levelet az EA/Origin-től, melyben közölték, hogy sikeresen megváltoztattam a fiókomat. A megszólítás ez volt : Dear sergeininjaNos, én az Origin oldalán is az itteni nevemen vagyok. Most nem tudok belépni a fiókomba, nem ismeri fel a nevemet sem!!!!! Azt írja, hogy érvénytelen nick!!!
BF3, Mass Effect 3, NFS Run, MOH...ezer percek játékidőben, és nem tudok mit kezdeni.
Én nem vagyok orosz kém, tolvaj...stb, viszont dühös fogyasztó az igen!
Mit lehet tenni? Most a fiam email címéről beregisztráltunk, és onnan írtam nekik, hogy sürgősen tegyenek valamit! Megadtam a telefonszámomat, hogy hívjanak fel.Valaki járt hasonló cipőben? Mi történt? Mit tehet ellenem ez az orosz ninja?
Mit csináljak? (azon kívül, hogy várok, gondolom vagy 1 hetet, mire észbe kap az EA igen gyors ügyfélszolgálata...)
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 17 - alap
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Horgász topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest