- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Sziasztok srácok!
Nagy segítséget kérek. Bár írtam az EA/Origin oldalán is, de nem hinném, hogy hamar válaszolnak.
Régóta van Origin fiókom, öt, igen drága játék landolt benne, mindegyik dobozos.
Ma a saját email címemre kaptam kettő levelet az EA/Origin-től, melyben közölték, hogy sikeresen megváltoztattam a fiókomat. A megszólítás ez volt : Dear sergeininjaNos, én az Origin oldalán is az itteni nevemen vagyok. Most nem tudok belépni a fiókomba, nem ismeri fel a nevemet sem!!!!! Azt írja, hogy érvénytelen nick!!!
BF3, Mass Effect 3, NFS Run, MOH...ezer percek játékidőben, és nem tudok mit kezdeni.
Én nem vagyok orosz kém, tolvaj...stb, viszont dühös fogyasztó az igen!
Mit lehet tenni? Most a fiam email címéről beregisztráltunk, és onnan írtam nekik, hogy sürgősen tegyenek valamit! Megadtam a telefonszámomat, hogy hívjanak fel.Valaki járt hasonló cipőben? Mi történt? Mit tehet ellenem ez az orosz ninja?
Mit csináljak? (azon kívül, hogy várok, gondolom vagy 1 hetet, mire észbe kap az EA igen gyors ügyfélszolgálata...)
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest