-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Én a Steam rendszeréből indultam ki, ott ha egyszer már aktiválva volt a játék, csak mert feltettem egy másik gépre is és beléptem a profilomba, azért nem kellett plusz külön aktiválni. Ezért gondoltam azt, hogy hozzáértő emberektől kérdezem meg. Attól tartottam, hogyha a laptopomon is beaktiválom (Nyilván ugyan azzal a kulcsal, amit megvásároltam) a játékot, akkor esetleg kulcsütközés miatt bannolják, vagy tudja a rák, jobb félni, mint megijedni. Nem tudom Originéknél ez hogy megy.
Akkor azt mondod, hogy a lapotpomon ugyan úgy aktiválni kell a játékot, amit egyszer az asztali gépemen már aktiváltam ugyan abban a profilban?!
Általában itthon, az asztali gépen játszom, de olykor előfordul, hogy el kell mennem hosszabb időre, ilyenkor a laptopot viszem magammal, és ezért lenne jó, ha azon is meglenne a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- AliExpress tapasztalatok
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest