Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szami777

addikt

válasz dredbiro #4431 üzenetére

Sziasztok,
    Tekintettel arra, hogy én segítettem beszerezni dredbiro kollégának a játékot, kötelességemnek éreztem segíteni neki, hogy megoldódjon a probléma. Nem sikerült megoldani, így a tanácsotokat szeretném kérni, mit lehetne tenni.
    Adott a játék, giftként beszerezve, de autologba nem engedte belépni, mert használt cd kulcsra hivatkozik. (nekem origines shift 1-nél volt ugyanez a probléma, azt is legális forrásból vettem és originre is aktiválni tudtam)
    Meg is írtuk origin live supportnak, print screen-el, ea account-al cd kulccsal, mindenestül, de azt mondta, hogy ez a cd kulcs aktiválva van. Mivel mi írtuk neki, hogy ez giftként lett szerezve, azt mondta ott kéne utána kérdezni, akitől van. Mondtuk neki, hogy a játék cd kulcsát aktiválás után lehet CSAK megnézni, ergo lehetetlen, hogy ezt más valaki aktiválta, a kulcs rossz. (természetesen a gift megbízható, bejáratott tradertől van, arrafelé kár tapogatózni). Ugye ez is a fő baj, hogy bizony vásárlási bizonylatot se tudtunk felmutatni, mert tradelve volt.
    Van esetleg megoldás, amivel rá lehetne bírni a live supportost egy új kulcsra esetleg, vagy bármire?
    Azt is megértem, hogy neki se könnyű itt dönteni, mert nem tudjuk bizonyítani, hogy ez a kulcs nem lett e-már általunk felhasználva. Megmondom őszintén patthelyzetnek tűnik.
    Előre is köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák