-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"Mert bizony nálam itt a tablet nálad nincs én letudom ellenőrizni te nem.Nem probléma az neked , hogy hülyét csinálsz magadból ???"
Nálad már csak az a hulladék kupac van, amit maradt belőle a "hozzáérésednek" köszönhetően! Én veled ellentétben pontosan tudom, hogy amit a kezemben tartok éppen, az micsoda, de neked inkább kapanyelet kéne adni, mert az elektronikát max. a 8.-os fizika könyvből puskázott Ohm törvényig ismered, de lehet hogy már túloztam is...
Először a képtelen rövid záraddal, most meg az elektronikusan leválasztott hangszóróval... és én csinálok magamból hülyét... hát persze: valóban én csinálok: kár volt rád szánnom ezt a 10 percet, a fekete lyukba hiába küldesz fényt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest