Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Végignyomom mindjárt.
Köszi, hogy leírtad, de a lényeg nem ment át szerintem abból amit leírtam.Egyrészt nagyon hálás vagyok én is - mint mindenki más gondolom - hogy ennyit dolgoztak itt többen a topicban és remek módszereket, scripteket raktak össze.
Másfelől viszont amit írtam, tartom, és ez az én gondom: nincs összeszedve egy teljes, több esetet lefedő leírás. A scriptes módszerek ezt nem is kívánnák meg, hiszen tényleg csak egy bat-ot kell elindítani és végigmegy, hülyebiztos. De az én esettemből is látszik, hogy vannak kivételek...A téglásítást is olvastam, hogy nem lehet, de a droidboot nélküli esetről is alig van szó a topicban, márpedig az nem egy jól menedzselhető eset. Lásd philips20 esetét, aki pár órája még 5%-nál elakadt flashtool-lal nézte a lehalt tabját...
Egy szó mint száz, a topicot végigkeresve, ha nem lusta az ember akkor is rengeteg módszert, kerülőutat (driverek installja, win8 megoldások, xml-ek módosítása, stb...) talál. Csak egy tucat hsz végigolvasása után lesz bármelyik részlépés után biztos, hogy jól csinálja-e.
Szerintem nagyon hülye sem vagyok hozzá több tucat romolás, flashelés után (Samsungok, ZTE, Huawei, stb...), lusta se voltam, mert mindent feltoltam elsőre, kérdés és segítség nélkül, a nehézségek ellenére is (többféle launcher, win8.1 driverek, adb hiba kiiktatása, stb...). Mint utóbb kiderült a tabról hiányzó droidboot volt a gond nem az, hogy valamit elszúrtam volna.
Szóval ezek után azért működő tabot a sokféle leírás és módosítás után, egy láthatóan igen kivételes esetben nem ugranék neki ami nem halálbiztos.
Ill. még egy tényező: ha még így is vissza lehet hozni az életbe az sem opció sajnos, ha 1 hétig hekkelnem kell. Látva Ábel kész scriptjeit vágtam végül bele, azt is 1 hét után mire lett rá 1-2 óra szabadidőm. Sajnos ez is faktor.
Na kiönteöttem a lelkem. Nekimegyek mindjárt még egyszer flahstool-lal és meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest