Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Mattb #2391 üzenetére

Végignyomom mindjárt.
    Köszi, hogy leírtad, de a lényeg nem ment át szerintem abból amit leírtam.

Egyrészt nagyon hálás vagyok én is - mint mindenki más gondolom - hogy ennyit dolgoztak itt többen a topicban és remek módszereket, scripteket raktak össze.
    Másfelől viszont amit írtam, tartom, és ez az én gondom: nincs összeszedve egy teljes, több esetet lefedő leírás. A scriptes módszerek ezt nem is kívánnák meg, hiszen tényleg csak egy bat-ot kell elindítani és végigmegy, hülyebiztos. De az én esettemből is látszik, hogy vannak kivételek...

A téglásítást is olvastam, hogy nem lehet, de a droidboot nélküli esetről is alig van szó a topicban, márpedig az nem egy jól menedzselhető eset. Lásd philips20 esetét, aki pár órája még 5%-nál elakadt flashtool-lal nézte a lehalt tabját...

Egy szó mint száz, a topicot végigkeresve, ha nem lusta az ember akkor is rengeteg módszert, kerülőutat (driverek installja, win8 megoldások, xml-ek módosítása, stb...) talál. Csak egy tucat hsz végigolvasása után lesz bármelyik részlépés után biztos, hogy jól csinálja-e.

Szerintem nagyon hülye sem vagyok hozzá több tucat romolás, flashelés után (Samsungok, ZTE, Huawei, stb...), lusta se voltam, mert mindent feltoltam elsőre, kérdés és segítség nélkül, a nehézségek ellenére is (többféle launcher, win8.1 driverek, adb hiba kiiktatása, stb...). Mint utóbb kiderült a tabról hiányzó droidboot volt a gond nem az, hogy valamit elszúrtam volna.

Szóval ezek után azért működő tabot a sokféle leírás és módosítás után, egy láthatóan igen kivételes esetben nem ugranék neki ami nem halálbiztos.

Ill. még egy tényező: ha még így is vissza lehet hozni az életbe az sem opció sajnos, ha 1 hétig hekkelnem kell. Látva Ábel kész scriptjeit vágtam végül bele, azt is 1 hét után mire lett rá 1-2 óra szabadidőm. Sajnos ez is faktor.

Na kiönteöttem a lelkem. Nekimegyek mindjárt még egyszer flahstool-lal és meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák