Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #38299 üzenetére
Egyrészt olvasd el, hogy én mit írtam - újra, értelmezve - és esetleg leesik, hogy egy cseppet eltér a véleményem az övétől. Majd ha megy az értelmezés, akkor esetleg fogalmazd újra a "vádaskodást".
Másrészt meg igen, feletted egyértelműen ítélkezem, szemlátomást semmivel sem vagy jobb annál az emberkénél, akit büntetni akartál (de legalább mindenki mást is sikerült, aki ugyanabban a lépcsőházban lakik és még igazolva is látod magad). Nyilván lett volna valamilyen elfogadhatóbb mód (akár sokszor kéred, akár a többi lakóval együtt). De nem úgy tettél és még reklámozod is.
És nem, nem vagyok szent, könnyen felkúrom magam én is hasonló eseteken, de eszembe nem jutna úgy reagálni, hogy azzal másoknak kellemetlenséget okozzak. A te szomszédaid is nyilván örültek, hogy a kellemetlen lakón kívül még a te büntetőakcióidat is el kellett viselniük. E logika alapján te is kaphattál volna tőlük egy kis kiképzést.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Linux kezdőknek
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- EAFC 25
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest