Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bolondember #6899 üzenetére
topikgyilkos.
-
bolondember
MODERÁTOR
ad 1 - 199 centi, asszem Rész mögött a stabil második hely az enyém.
ad 2 - Miróék (gyk.) megmutatták, hogyan kell basti Schweini segítségével 2 éven belül kétszer szarrá alázni a prugolokat
ad 2.1 - remélem eltitlják Céronáldót, mert ez így egy kicsit ELÉGGÉ kecseg volt
ad 3 - a sör finom, a sör jó, a sör egészséges, Dannie Boyle jó rendező (Ajánlom a Napfényt, pölö)holnap rákszűrés. nem akar. "do not want"..
Tudom, h jó, de akkor is DO NOT WANT!ad 5 - tecső link, de nem zene - végéig, szvsz kellemetes poén...
-
Winner_hun
félisten
-
Bubu79
addikt
El, alvás...
Jó éjt, ON Népe -
fokukac
nagyúr
és igen, hazamegy a manökenválogatott!
-
-
Verus
senior tag
Diósgyőri vár?
El kéne mennem oda valamelyik nap ha már hejcegnő vagyokNem tudom nyal-e de megkérdem Tőle bukik-e a medvékre
-
Bubu79
addikt
Akkor? Küldjek röpcsit?
Hát jó - akad itthon egy Kamov KA-29-es csapatszállító helikopterem - éjjel érkezem, fáradt kiégett aggyal
Még a festése is majdnem ugyanez, remélem hamar megszívja magát vízzel, mert ez sem nagyobb, mint a Minid
-
csapos2
addikt
válasz
rootkiller #6879 üzenetére
Legyél lelkes.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Fossad a szót [KLIKK]
-
Bubu79
addikt
válasz
Lassú vagy Motkány
-
rootkiller
őstag
Emberek! Nem tudjátok mi a feltétele annak, hogy előlépjek lelkes újonccá?
-
csapos2
addikt
No lássuk...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #6872 üzenetére
Miért legyen Neked jobb, mint nekem?
Verus: Tulajdonképpen versenyképes az ajánlatod
-
1010
őstag
válasz
venember83 #6864 üzenetére
nem vágom hogy lehett 1 nap allat őstag
most ennyi ideig volt a nick je ez érdekes -
ngabor2
nagyúr
no, itt jártam, de most már télleg megyek. jó éjt, reggel jövök
-
ngabor2
nagyúr
megjöttem... és egyből megyek is alszani. holnap olyan leszek, mint a mosott... izé, rongy.
-
1010
őstag
válasz
venember83 #6849 üzenetére
mi?
én nem rá
asszem ő valt aki zsidózott vagy mi volt
gázkamrázott -
Thrawn
félisten
Tudom, épp csokit eszel.
Csatlakozok -
poffsoft
veterán
de mi az a les-szabály?
-
NoLF
veterán
tyű, leszakadnak a lábaim. jól elvertünk 3 fekát a grundon a srácokkal
-
Verus
senior tag
Podolskit?Simán, jó pasi, aranyos a mosolya
Amúgymeg utálom a focit
-
Diego!
senior tag
-
Bubu79
addikt
Lálálálálááááláááláááááliláááááá áááááÁÁÁÁáááááÁÁÁÁÁááááá
Akkorsenem hallom, hogy mit vartyogtok a fociróóóól
Diego!: Ez de
-
venember83
nagyúr
Egen, ennyit az eddig kifogástalanul játszó csodacsapatról. Úgy általában.
-
Olcsi
senior tag
Ja...egyébként lehet egy indiszkrét kérdésem? Mi újság a két topik üggyel? Sikerült valamennyire rendezni a dolgokat? Vagy most stagnál a dolog?
-
Bubu79
addikt
Dobálhatnám játékautomatába, költhetném a gépemre, vehetnék belőle valami ultrabrutál trendi szörnyűséget belőle a tesco-ban, én mégis inkább ezt választottam - négyszer egy hónapban beugrok egy lottózóba és kitöltök egy mezőt ( ha gavallérosabb vagyok, kap egy X-et a joker is
)
Ez minden játék szenvedélyem
Verus: Melyik? Linket kérek
Egyébként tényleg az volt, a cicababáékat amikor hallottam, majdnem felsírtam a röhögéstől, simán passzolt volna valamelyik diló műsorba a TV-ben.
Átírás nélkül is nézettségi csúcsot döntött volna, mint társasdalmi szatíra
Mod: Beugrott már, a Csak egy kis vélemény lesz az
#6822: Az sem szokott kimaradni a szórásból, hidd el
-
Olcsi
senior tag
Most erre mit mondjak?
Egyél inkább csokit! Az legalább meglátszik!
Royalflush: meggyőző, de én nem hiszem, hogy valaha is veszek egy szelvényt is. Ha meg játszani támad kedvem, akkor inkább veszek egy nénitől egy sorsjegyet valahol... Lehet, h nem nyerek (max az árát nyerem vissza), de volt egy rendes vevője, és nem ücsörög egész nap fölöslegesen a melegben...Bubu: most miért vagy ilyen? Övön aluli volt?
Kapcsolj át az m1-re, elkezdődött a meccs!
-
Bubu79
addikt
Most erre mit mondjak? Nem dohányzom, nem iszom, nem folytatom - kell valami, amivel pont úgy dobhatom ki a pénzt az ablakon, mint mások
Nem meggyőződésből,csak a "játék izgalmáért" ( amiről csak annyit, hogy sokszor azt is elfeljetem megnézni, nyertem-e... )
Meg aztán ott van az ismert gyenge poén, amikor a jóember fohászkodik az Úrhoz, hogy:
- Ó Mennyei Atyám, add meg nékem azt az örömet, hogy én nyerhessem meg a lottó ötöst, sén szentélyt emelek Néked a házamban...
De semmi...
A következő héten ismét:
-Drága Uram, légy jó hozzám és aranyba foglalom a Neved, s imáim az égig érnek majd...
De megint semmi...
Következő héten:
- Magasságos Istenem - légy tekintettel gyermekeimre, feleségemre, s szerény személyemre, add, hogy megnyerhessem a lottó ötöst, hogy családom gyarapodhasson...
Kis szünet, mejd megszólal egy mennyei hang unottan:
- Legalább egy szelvényt vennél, Te szerencsétlen...Hát így - fohászkodni nem szoktam, de egy minimális esélyt azért adok a dolognak
Verus: Pedig de
Olvass vissza, ma is van meséd
Olcsi #6816: Énekeljek Neked valami szépet?
Bunda, bunda, szőrös bunda, .... megy az úton ..... oldalba, széna, szalma, köpönyeeeeg, nyálazd meg a ******* -
Olcsi
senior tag
Pfu...szeretnék új, egyéni avatart, de csak min. őstagnak kell lenni hozzá... Brrr!
-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush #6809 üzenetére
Légy merész és nagyvonalú - kockázat az élet sója
Én speciel lottózom
-
venember83
nagyúr
Megvolt a meccs, 10-11 gólaránnyal diadalmaskodott a magyar csapat. Meg sikerült pár képet is készíteni az olimpiai-, Európa- és világbajnokokkal. Képek kicsit később.
-
1010
őstag
válasz
RoyalFlush #6801 üzenetére
akkor fogadni kell
de ha felteszema pénzem és vesztek akkor
nem marad ennivaló ra ebben hónapbande ha nyerek akkor gazdag leszek
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest