Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Mini PC
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Pálinkásat Huszárok!
. elkezdődött a péntek 13
-
Bubu79
addikt
Egy ismerősömnél jártam pár napja, nagy focirajongó, gyermekét is megfertőzte.
Éppen újságolta, hogy a srácot ( 12-13 éves lehet ) már pár napja a kórházba hordja - elrúgták a lábát egy meccsen, jegelik, fáslizzák, de nem nagyon akar javulni, valamit le is szivattak az orvosok a lábából...
A jóembernek már háromszor műtötték a térdét, mert egy alkalommal teremben letapadt a talpa a parkettára és elfordult úgy, hogy a lába nem fordult.
Talán sosem lesz a térde a régi, de már azon agyal, hogy mikor mehetne öregfiúk meccsre.
Ezt a fajta fanatizmust soha nem fogom tudni megérteni...
-
NoLF
veterán
akkor bejelentkezek én is, mint foci, vagy akármilyen meccsnézés-ellenző egyén. smemi szórakoztatót nem találok benne, és nem értem hogy lehet ennyire odalenni érte. én versenyszerűen kosaraztam nagyon sokáig, szép eredményekkel, tudom hogy milyen a csapatjáték, összetartás, az eredményes versenyzés és az öröm, meg minden ami ezzel jár, de egyszerűen nem tudom megérteni hogy miért jó valakinek ha azt nézi hogy mit csinál a pályán a másik. régen fociztam is, annyira nem kedveltem, mert nagy volt a lábsérülés esélye, és féltettem a csülkeimet
ha jól emlékszem soha semmilyen típusú sportág semmilyen mérkőzését nem láttam sem élőben, sem tvn. annál inkább szeretek lemenni a grundra így, hogy kb 7 éve nem fogtam ladbát, és a versenysúlyomnál kb 20 kilóval vagyok több
-
Bubu79
addikt
válasz
frame>24 #5194 üzenetére
LOL
Ezt az írást akár én is monitorra pötyöghettem volna, mert legalább ennyire oda vagyok én is a fociért
Jókat szoktam vigyorogni, amikor bent a kollégák egymás között beszélik a meccsek eseményeit, én meg közbeszólok nagyjából annál a résznél, hogy "...és akkor Juan Pedro Dominguez deVega utolérte a labdát", hogy és akkor belerúgott, majd újból utánaszaladt, mert ez a lényege az egésznek
Ha szemmel ölni lehetne, már a létező összes halálnemet kipróbálhattam volna
De hát ez van - suliban megpróbáltak kényszeríteni a focira, meg is utáltam végleg a témát
-
frame>24
addikt
Írok má' neked, nehogy unjad magad itten. (cinikus shenky vagyok, tudom)
Sőt, term. nemcsak neked, csak úgy bele a világba.
Mai napon a fociról fogok írni.
Nem szeretem a focit.
Valószínűleg ezzel az egyszerű kijelentéssel azonnal diszkvalifikáltam magam a férfiak sorából, talán az ember-létből is, sőt, valszeg földi teremténynek, még UFO-nak sem vagyok tartható, tán csak egy párhuzamos univerzumból idekerült amorf slöttyedéknek.
Persze, mint minden valamire való embert, apám engem is kezelt focival, még olyan ~7-8 éves korom körül láttam egy GER-HUN meccset, ahol sok-0 ra kikaptunk (3-0 v. 5-0 vót, má' nem emlékszem). Tehát már akkor sem voltunk fénykorunk nyomában sem. Már akkor sem tudott a dolog igazán lekötni, az egész dologból annyi maradt meg, hogy egy nagy zöld képernyőt bámultam. Na, azért tesi órára én is jártam, és nem volt annyira falábam, hogy ne tudjam élvezni magát a labdajáték örömét, igen, gólt is tudtam rúgni általában, stb.
De a dolog nem tud a képernyő elé szegezni. Sőt! Az utóbbi 3 napban röhögnöm kellett: pl. vmely gamer topikban egy újoncot kvázi lecsesztek, hogy képzeli, hogy ilyenkor az EB idején bárki is rendelkezésre áll. (kicsit túlzás, de a lényeg ez volt)
Aztán, nyomulok valakivel online, mire beír, hogy 18:00, ugye tudom, mi jön ilyenkor? (hát, nem tuttam)
De, amit végképp, és drámaian unok, hogy nincs egy kocsma sem ebben az időszakban, ahová be lehet ülni. Mert mindenhol ott a projektor, meg a sok, hirtelen az otthoni fotelekből előteleportált ember, aki 2 percenként üvöltözik, hogy: "micsinááátááá'; őööőőőő, vazzzegg, kihagyta, bazzeg, önzőőőzik a faszorrú; GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, stb., stb..."
Mikor próbáltam mindig újra és újra nézni a focit, mindig leragadtam a fejfájdalommal már ott, hogy feldobják magukat, fél percig sántítanak, anyázás a bíróra, az ellenfélre, a világra, majd ismét full sprint tova, de előbb egy kecses ragadós kula a szép gyepre. (néha mellkason fejelünk másokat, mert az olyan férfias)
Az egyetlen sport, ami képes a TV elé ültetni, a Forma-1.
(Egyébként ilyen kosaras srác vótam, manapság is azt űzöm inkább, ha összejön a csapat)
Hát illen csúnya "ember" vagyok én. -
rarri
senior tag
Sajnos rohannom kell gályázni. Mindenkinek nagyon szép délutánt kívánok !
Race. Puszillak !
-
werttzui
addikt
Igen megyőző válaszok jöttek
-
t1
veterán
válasz
werttzui #5178 üzenetére
rosz helyre jársz..itt veszprémben akadnak...főleg ilyen kis 15-16 éves ribancok...kocsmákban..bebasznak..aztán tartsd őket vissza..
Én elzárkozom az ilyentől. Pl Texasban van egy szőke csaj..kurva jó test...annak mindennap más pasi fogja a kezét
Múltkor garázsbuliban volt egy csaj...pasija ott volt..haverommal smárolt... a seggemet meg fogta... -
Racecam
nagyúr
Értem én, de az udvariasság nem csak ajtónyitogatásból áll, sokkal több annál. Ahogy beszélsz a másikkal, ahogy viselkedsz, ahogy segíted az is az udvariasság része.
Abban egyébként egyetértünk, ha ez nem szívből jön, hanem pillanatnyi érdekből, az tényleg undorító lehet, mert ugye az ilyen emberek esetében nem beszélhetünk ezekről a tulajdonságokról, mert ezzel nem rendelkeznek, csak megjátszák, mintha rendelkeznének.
-
rarri
senior tag
válasz
werttzui #5166 üzenetére
Azok a lányok akarnak " dugni" akik azt hiszik, hogy a szeretet egyenlő a dugással.Tehát nagyon szeretetéhesek, és így hajszolják a szexet, hogy minél több szeretetnek vélt érzést megkapjanak.Ők azok, akik a diszkóban 2 ital és egy két kedves szó után kimennek és " dugnak " veled a bokorban.Ez nagyon szomorú, mert egy idő után elhiszi magáról az a lány, hogy ő ennyit ér, és így kap csak szeretetet.
Az ilyen lányoknak sem mondhatod meg hogy csak dugni akarsz, mert nekik is kell az illúzió. de kétségtelen hogy hamar célt érsz náluk hazudozással. De nem tudom mekkora örömöd lesz benne. -
NoLF
veterán
füredre megyünk majd este, addig meg a házibuliban hepajkodunk, ami a plázától nem messze eső részen lesz egy kertes házikóban, szomszédok eltávolítva, ugyanis elő van már készítve a menü minden irányból... tömött hűtő, tömött fagyasztó, a nappaliban pedig: 2xTechnics SL-1200 MK5 * Ortofon Concorde DJ * Ecler Nuo 2 * Sennheiser HD200
-
tildy
nagyúr
Akkor nálam fordított a sorrend
(Persze ezzel a nem fontos az udvariasságal nem azt mondom, hogy bunkónak kell lenni, még mielőtt még valaki félreértené. De nem fog trauma érni, ha nem húzzák ki aláma széket, vagy nem nyitják ki az ajtót előttem.)
race: rarrinak azért juthatott eszébe, mert írtam az álromantikusságot /áludvariasságot ... Szerintem nincs annál undorítóbb , mint azért kedveskedni, csak azért, hogy a nő meg legyen szerezve/tartva. (tyű de szép magyaros lett)
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam #5155 üzenetére
Annál nincs visszataszítóbb, mit mikor látod a srácon hogy csak azért uvarias, meg próbál romantikus lenni, hogy minél előbb lefektessen. Ennél még az is jobb, ha önmagát adja. Bár lehet hogy nem minden lány jön rá egyből hogy a fiú miért ilyen " kedves ", de én levágom 5 perc alatt.
Szia T1 !
-
rarri
senior tag
-
Racecam
nagyúr
Látod, akkor mégiscsak igaz lesz, hogy ezekre az értékekre mostanában nincs nagy szükség. Hiszen, pl. a te szemedben sem értékek ezek. Így nehéz dolguk van azoknak, akik ilyesmivel rendelkeznek, egyszerűen azért, mert ilyennek születtek. A szeretettel nincs baj, Ők is úgyanúgy szeretnek és Őket is viszont szerethetik, de ha ezek a bennük meglévő értékek nem hullanak termékeny talajra, nem lesznek boldogok.
És nem álromantika és nem áludvariasság ez, hanem szívből jövő és igazi.
-
tildy
nagyúr
Szerintem a nőknek az kell, hogy szeressék őket, és ők is szerethessenek, Odafigyelés "rezdülésekre" és boldogság .Ezek kellenek. (Pardon, most leeht magamról beszéltem, nem jó dolog általánosítani
)
Nem mindenféle (ál)romantika, vagy udvariasság.
Az udvariasságot én nem bánom ha nincs, ahogy a romantikát sem. -
rarri
senior tag
Kicsim, de hát Te nem azokra a lányokra vársz ugye? Akkor igenis meg kell keresni azokat a lányokat, akiknek ez az érték, és az ilyen fickókat keresik mint Te. A módszer egyéni hogy hogyan.
Verus: én a lányomból indultam ki, és a barátnőiből. Szerencsére mindent meg szoktunk beszélni, és szeretnek is beszélgetni ezekről a dolgokról. Nekem az jött le, hogy nagyon keménynek néznek ki, nagyon keményen adják elő magukat, nem hagyva támadási felületet. Belül pedig várják a romantikus, udvarias Férfit.
/ 17 évesekről beszélek /
-
tbs
addikt
...És csodálkozol, hogy nem megy a termelés..? Hát hogy szósz így be a telefonba..?
"-Baracska Önkormányzat, jó napot kívánok.
-....öeöööö... Nolfika vagyok... *hukk* ... és...
-Miben segíthetek?
-...ööö... Mrrrr... Papír... Pénz... Meg izék, a hojishíjják...
-(fejcsóva +) Viszonthallásra... *KATT*"
Szóval érted?!?
-
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam #5127 üzenetére
Blacki, Race, ne változzatok, a nők a romantikus, de erős férfiakat szeretik, akire támaszkodni lehet. Még ha nem is akarnak rájuk támaszkodni, akkor is . A lényeg, hogy sugározzon belőlük, hogy az udvariasság, odafigyelés nem gyengeség, megalkuvás náluk, hanem egy saját maguk és a nők felé egy alapvető igény, természetes gesztus.
Blacki: hidd el, a fiatal lányok is ezt akarják, csak elrejtik védekezésül az igazi személyiségüket, hogy ne sérüljenek. Mert ők meg ugyanezt gondolják a fiatal fiúkról, mint Te a fiatal nőkről, hogy nem kell nekik a romantikus lány, csak a szexbábu. -
NoLF
veterán
hétvégi tervek:
3kor végzek a melóval, irány kecsó, aztán átöltözés után kunbaracs, 50 fős kastélyparti, durva szülinapi dorbézolás. (tervek szerint) délben kelés, észheztérés, go kecsó, átöltöz, irány veszprém. hatalmas háziparti, éjfélkor taxiba be, irány balatonfüred, rúgjuk szét a dizsi oldalát. hajnalban veszprém, kis levezetés, eszméletvesztés, délután ébredés, go budapest, sörünnep a budai várban, laza bebaszás. hétfőn bárgyú fejjel melóba jövés.
ja s mindezt tegnap megalapoztam egy csoporttásakkal sörözős estével, elkortyolgattam két sörzsiráfot, most is bárgyú vagyok
-
NoLF
veterán
nahát, lement 1 óra alatt 1,5 liter víz, és még mindig dehidratáltnak érzem magam... csúnya alkohol, miért kell elvonni a vizet a szervezettől? c-c...
-
Bubu79
addikt
Ez biza meglehet
Kész az erőmű
#5130: Egy Fujitsu-Siemens masina, dual core procival és integrált grafikával - a hang időnként elszökik róla ( most kapott frissebb drivereket, remélem így már jó lesz
)
BlacKSouL: Mostanság ritkán találkozni olyan Nőkkel, akik hasonlóan gondolkodnak - legalábbis a fiatalabb korosztálynál...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #5125 üzenetére
Írom annak a bizonyos hölgynek a minap, hogy a mai nők ezt a magunkfajta romantikus álmodozó lovagtipust nem nagyon kedvelik, legalábbis a tapasztalat nem ezt mutatja. Mire megjegyezte, hogy szerinte meg sose változzunk meg inkább, mert ő nem bírja elviselni azt, ha valaki nem értékeli a másikban a romantikát/lovagiasságot.
-
ngabor2
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #5121 üzenetére
Engem fényekkel (színes naplemente pl), illatokkal (tavaszi, koranyári virágok + a leander tömény édessége), ízekkel és hangokkal (dallamos spanyol, olasz, görög zenék; egy élettel teli csilingelő női hang) teljesen el lehet kápráztatni.
Azt már nem is említem, ha ezek valamilyen kombinációja is megvalósul
Ó, Romantika.. mért vagy te romantika.. -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #5119 üzenetére
Aha. Szóval hallgatod a láma dalait..
Nálunk is az utca elején van vagy 10 hársfa, meg egy a két háztömb között, de a tegnapelőtti orkán meg zivatar az összes virágot leverte a járdára. Úgyhogy odalett az esti jóillatnak. Mindig arra mentem, és szagolgattam alattuk sétálva.
Az a baj, hogy most már nem nagyon lesz semmi illatos ami virágzik, az akác meg a hárs így nyár elején jól odaken, de aztán már csak a kakukkfű jön, viszont az a város környékén nem nagyon van. Nagyanyáméknál a temetőben, ami déli fekvésű és homokdombra épült.. Na ott lehetne aratni is a kakukkfüvet, és mikor már a nap jól kiszikkasztotta, és megérett benne az olaj,...hmmm, na akkor szoktam ott merengve álldogálni. -
Racecam
nagyúr
Kicsit meghülyült a Vistám, át kellett kalibrálnom magam laptotyra.
(Persze, lehet, hogy én vagyok nagyon
, sőt, szinte biztos, ezért inkább nem írom le mi van vele nem szeretném magamat feleslegesen égetni.
)
Más: Olyan tömény hárs illat van itt a környékünkön, így a lakásban is, hogy csak na. Imádom amikor a hárs virágzik. És a méze is nagyon finom, érezhető benne ez a jellegzetes illat. Nekem elhihetitek, méhész is vagyok.
Bár nem szeretem a mézet, én már besokalltam tőle. -
Verus
senior tag
válasz
philoxenia #5113 üzenetére
Szóval nem hiányoztam
-
NoLF
veterán
Repulőtéri Biztonsagi Szolgálat : Hogy hivják?
Utas : Batman.
RBSZ : Mi az igazi neve?
Utas : Mondom, Bat-Man.
RBSZ : Viccelődik velunk? Mi a családneve?
Utas : Superman.
A biztonsági szolgálat megbilincselte es bezárta a security szobába - És akkor megnézték az útlevelét ......
-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia #5103 üzenetére
itt emg kb. éjfél óta, változó intenzitással. épp egy alacsony int-ú szakaszban sikerült betekernem. mondom, hogy jóban vagyok a Főnökkel
ha bicajozok, mindig lejjebb veszi az esőt. maradjon meg ez a szokása egy jódarabig.
oké, egyszer volt egy jófajta zuhany, de azt élveztem, nem volt hideg.
-
Verus
senior tag
Szép napot!
Ez amolyan jelzésértékű, hogy még élek
-
1010
őstag
fuu van itt élet rendesen
-
1010
őstag
jó reggelt
lesz ma valami eb meccs amire érdemes fogadni?
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Nagyon szép napot szeretnék kívánni mindenkinek !
Race: Jó kávézást ! Puszi !
Viszem Bettikét iskolába, majd jövök !
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó reggelt!
Kékszarvas: Nem áztál el? Nálunk vagy négy óra óta esik.
-
ngabor2
nagyúr
igen érdekes volt ma reggel bicajjal jönni. egy darabig erősen gondolkodtam, hogy esetleg ne mégis a tömegklözlekedést válasszam... de a 2-kerekűnél maradtam.
látom, zsolti a sikeres melóhelyi nap után otthon vidámkodott.
amúgy meg szép napot, vidám ébredést.
-
vágányzár
tag
válasz
vágányzár #5100 üzenetére
...............fúdd "eljószélfúdd" el hosszú útnak porát, az én szívem búját.........
rendben van, bedugulok, mán csak én vagyok izgága, de ereszt a rektumom,de lám humán konvertált sorstársim nehézkedésit,rég csak kikérdezték őket a hatalom láttatni kívánt igényei szerint .lllóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóófffaaaaaaaaaaaaaaassssssssssszzzzzz....... "Ikarusz lezuhan újra.....-mindegy, hogy mikor és hol"
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest