Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Én szívesen olvastam! Különben is a közel ötvenezer hozzászólásból csak 49 a tiéd, nem mondható, hogy túl bőbeszédű lennél az ON-ban!
Azt gondolom, hogy bátorság kell ahhoz, hogy valaki elhagyja a szülőföldjét. Idegen országban, idegen kultúrában, idegen emberek között kell élnie a mindennapjait. Többször eljátszottam a gondolattal, hogy elmegyek, aztán itthon maradtam. Most már úgy vagyok, mint a szüleid. Itt az életem és az otthonom konkrét cím alatt!
Pár év és a gyerekeim gondolhatják úgy, hogy két bőrönddel nyakukba veszik a nagyvilágot. Hogy szülőként hogyan kell ezt feldolgozni, azt nem tudom!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest