Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgreImre
senior tag
Sajnos én látom a szövegek hibáit 42C3 esetében, 4K 100%, Windows10, 150% böngésző nagyítás.
A betűk függőleges szára mellé "behúz" egy 1 pixel vastagságú fehér függőleges vonalat. Nekem zavaró ~90cm-ről.
Az alábbi szövegnél például legfeltűnőbben a "LED" szó "L" betűjének a függőleges szárán látni.
Ami sajnos még zavaróbb nekem, az, hogy a CAD alkalmazásokban is csinálja, az függőleges és vízszintes egyenes fekete vonalakba "belehúz" egy fehér vonalat.
Amúgy szeretem, színek, kontraszt, fényerő nagyon jó. De CAD-re abszolút nem ajánlom 4 hónap tapasztalat után. -
OgreImre
senior tag
Én LG 42C3-t vettem a napokban monitornak. Gyönyörű. A betű megjelenítés Win 10 alatt valami katasztrófa, minden függőleges betű vonal mellett/közben van egy fehér pixel sáv. Meg lehet szokni, idővel...
minden más tökéletes -
OgreImre
senior tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy nem ér ~80k felárat a 42C2 és a 42C3 közötti különbség? Monitorként használva. -
OgreImre
senior tag
Sziasztok!
LG 55B8, olyan hibát produkál, hogy a TV saját menü UI felülete szétesik, vibrál, eltűnnek betűk, elemek. Egyszerűen nem lehet navigálni a tv menüjében, mert szétesik és eltűnik.
Találkozott valaki már ilyennel? FW-t frissítettem, nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest