- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgreImre
senior tag
Sajnos én látom a szövegek hibáit 42C3 esetében, 4K 100%, Windows10, 150% böngésző nagyítás.
A betűk függőleges szára mellé "behúz" egy 1 pixel vastagságú fehér függőleges vonalat. Nekem zavaró ~90cm-ről.
Az alábbi szövegnél például legfeltűnőbben a "LED" szó "L" betűjének a függőleges szárán látni.
Ami sajnos még zavaróbb nekem, az, hogy a CAD alkalmazásokban is csinálja, az függőleges és vízszintes egyenes fekete vonalakba "belehúz" egy fehér vonalat.
Amúgy szeretem, színek, kontraszt, fényerő nagyon jó. De CAD-re abszolút nem ajánlom 4 hónap tapasztalat után. -
OgreImre
senior tag
Én LG 42C3-t vettem a napokban monitornak. Gyönyörű. A betű megjelenítés Win 10 alatt valami katasztrófa, minden függőleges betű vonal mellett/közben van egy fehér pixel sáv. Meg lehet szokni, idővel...
minden más tökéletes -
OgreImre
senior tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy nem ér ~80k felárat a 42C2 és a 42C3 közötti különbség? Monitorként használva. -
OgreImre
senior tag
Sziasztok!
LG 55B8, olyan hibát produkál, hogy a TV saját menü UI felülete szétesik, vibrál, eltűnnek betűk, elemek. Egyszerűen nem lehet navigálni a tv menüjében, mert szétesik és eltűnik.
Találkozott valaki már ilyennel? FW-t frissítettem, nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest