Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Én, nem írtam nekik email-t, hanem felhívtam Sony-t, de előtte kellett csinálni egy ügyszámot a honlapjukon."
Köszi az info-t! Értem, tehát telefonos ügyintézés volt... No, de melyik SONY honlapon, ill. telefonszámon, kérlek?
A japán anyavállalat? Meg tudod adni kérlek, a pontos linket?
"A pixeleltolás mindig működik, de azt te nem veszed észre, csak abból, ha megfigyeled, hogy az egyik oldalon nagyobb, vagy kisebb lesz a fekete sáv..."Igen, tudom, hogy az egész a "háttérben" zajlik. Nem is a metódus (eltolás, vagy a "feszültségmanipuláció") a lényeg, hanem nem vagyok meggyőződve arról, hogy automata kikapcsolás esetén lefuttatja a maga kis "trükkjét" a képmegmaradás kiiktatására.
A SONY által Neked írt válasz, és az automata kikapcsolást követő másnapi Android üzenet is erre utal. Alaves fórumtárs szerint pusztán szoftverhiba, nem alapos programozás eredménye az üzenet. Ami természetesen könnyen előfordulhat. Így viszont már nem vagyok biztos ebben...
(Ami azért szomorú, mert technikailag, technológiailag mindkét kikapcsolás ugyanolyan. Csak az egyiknél a processzornak a szoftver direktben ad utasítást a lekapcsolásra, a másiknál pedig a távkapcsolóval te utasítod a szoftver, amely a processzort vezértli, hogy kapcsoljon le. A lekapcsolás módja ugyanaz, tehát a "pixeltisztításnak" ugyanúgy el kellene indulnia a háttérben mindkét esetben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A japán anyavállalat? Meg tudod adni kérlek, a pontos linket?
Vhiktor