- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
torma1981 #45632 üzenetére
Helló!
Mindkét tv kalibrálva volt, akármin is nézed ha van különbség akkor látszik, ha nincs akkor az tök jó lenne, mert mindkét készülék egyforma lenne bizonyos szempontból. Nem a képmozgásra gondoltam, hanem kifejezetten arra amikor tesztelte Vincent és a hibázik az algoritmus, lg-n volt hiba és szemetelt, míg sony-n nem. Oleden is néztem és telfonon is a videót. Tudom így minden viszonyítás kérdés, de ha ebbe belekötünk akkor egy profi kalibrátor és műszaki teszter miért készít videót róla? Teljesen értelmetlenül? És akkor ha ilyen videót néz valaki akkor csak referencia és kalibrált megjelenítőn tegye? Akkor kb. Vincent-nek elég lenne egy olyan videót feltennie a youtube-ra ahol fekete háttér mellett fehér betűkkel leírná az összehasonlított modellek előnyeit és hátrányait és kénytelen lesz mindenki elhinni Neki! Így már biztos mindegy lenne hogy a kíváncsi user milyen megjelenítőn nézné meg a szöveges pro és kontra érveket, ja nem mert fekete fehérhez is oled kell, mert csak ott tökéletes a fekete:) Nehogy mar szürkés felhős lcd-n olvasson már az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest