Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz renatto #33429 üzenetére
DECEMBERBE IS LESZ ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
blakey
titán
válasz renatto #33468 üzenetére
De hogy kerül egy zsír új tévén lévő fóliára ujjlenyomat?! - úgy, hogy zsír új (szír ujj), tehát nem kesztyűs kézel ellenőrízték.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
chros
őstag
válasz renatto #33493 üzenetére
A zaszlo nincs ott, de ha igy irod be, akkor meg van magyar nyelv:
https://www.panasonic5y.com/hu -
blakey
titán
válasz renatto #33493 üzenetére
Ez az oldal a balkáni országokra vonatkozik, bármennyire is furcsa Mo nem tartozik azok közé.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
daneel_hu
addikt
-
daneel_hu
addikt
válasz renatto #33511 üzenetére
Nem egészen mert az E8 csatlakozói a hátfalon vannak, a W8, W9-é pedig az asztali "soundbaron".
Ha az E8-ast felhelyezem a falra, akkor 5 cm-re eláll a faltól, ha "beásom" a falba akkor pedig nem elérhetőek a csatlakozók."Te komolyan falat bontanál egy vékony szalagkábel miatt???"
Yes.
-
addikt
válasz renatto #33524 üzenetére
Én QLED-et vettem és idejövök írni,hogy legközelebb majd remélem OLED lesz Sajna a telekomos akcióról lemaradtam vagy nem is volt Pedig nézegettem napokig,hogy hátha lesz készlet.Euronics pedig egy darabot árult csak jó áron,ami kiállított darab volt. Nem akart összejönni az OLED. Meg a családi felhasználásra nem ajánlott. Nem is értékelik a feketét és a beégés elkerülésével sem foglalkoznának.
Ez legalább olcsóbb volt,így valamit valamiért. Remélem pár év múlva jön valami jobb panel a tv-kbe. Kár írni többet,mindent tudtok. Arra lennék kíváncsi,hogy akinek sokadig panelt cserélték már,hogy látja az OLED-et most?[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz renatto #33536 üzenetére
Nálunk a banding nem javult semmit sem 1 év alatt...
Igaz, eleve nem volt problémás, de pontosan ugyanolyan mint amikor elhoztam a készüléket.
A tinting talán erősödött, de ezt nem tudom bizonyítani. Eleve van olyan pont ahol semmi nem látszik.Szóval ha egy 40-50 óra múlva valaki nem elégedett a szürkéken látható bandinggal akkor szerintem már cseréltetheti is a panelt.
-
daneel_hu
addikt
-
athomi
veterán
válasz renatto #33545 üzenetére
A pixelhibák láthatatlanok, mert a legszélső sorokról van szó, az az 1 ami meg beljebb esik, azt meg szintén nem lehet észrevenni nézési távolságról.
Ami viszont zavaró, azok a világos vonalak, feltűnők is, nagyok is. TV műsorok, filmek alatt is látszódnak, főleg ha viszonylag homogén a megjelenített kép.Én is arra gondoltam hogy inkább az LG-vel szervizeltetem, jobb esetben cserélnek egy hibátlan panelre, rosszabb esetben csereutalvány a vége, de akkor valószínűleg a pénzem kapnám vissza. Bár a panelcserében nem bízok, ahogy elnézem az utóbbi időben ugyanilyen rosszak a cserélt panelek is. Olyan mintha a másodosztályú paneleket tartották volna meg a végére, szervizelésre.
Azt mondjuk én kizártnak tartom, hogy használt paneleket visszaépítenének új készülékekben, meg azokat használnák panelcseréknél.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz renatto #33549 üzenetére
Amelyik készüléktől elállnak, az már biztosan nem megy vissza a gyárba. Szóval azt lehet látni, ha nem gyári a csomagolás, a fóliát olyan pontosan biztos nem illesztik fel a kijelzőre a gyáron kívül, ahogy az gyárilag fel van. Konkrétan fel se tűnt hogy fólia van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
válasz renatto #33549 üzenetére
"A szervizes azt mondta, Lengyelországból jön a panel, Ferihegyre"
Úgy látszik az LG szervizt is a lengyelek szívatják, nem csak a Panát.
... hiszen lengyel-magyar két jó barát ...
athomi:
azt is mondtad, hogy a fólia nem csak ujjlenyomatos, de karcos is volt. A karcokat is te okoztad?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz renatto #33612 üzenetére
Google translate
Egyébként simán lehet, hogy Philips promo, legalábbis így elnézve a leírtakat meg, hogy hol történt. A Philips nem ennyire jó manapság. Régen nagyon szerettem[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz renatto #33617 üzenetére
Nem vetted a lényeget, ott a szmájli. Nem magyarul olvastam, angolra fordítva sem tökéletes, sőt, de a lényeg, hogy hol volt a teszt, Eindhoven, Philips stadion. Google fordítót is tudni kell használni.
[ Szerkesztve ]
-
renziNNN
tag
válasz renatto #33612 üzenetére
A linkelt google translate egyébként meglepően jó szerintem
A lényeg az volt, hogy standard módban C9 és GZW2004 sereghajtó, aztán ezt ők sem értették, arra gondoltak, hogy mivel a fényerő nem volt olyan magasra állítva és ez a két készülék a két szélén volt, a betekintési szög is közrejátszhatott. De aztán megnézték élénk módban is és ott már világossá vált, hogy nincs köze a betekintési szögnek az eredményekhez. Végső sorrend: Philips, Sony, Pana, LG
Ez a sorrend a Philips P5-ös procinak köszönhető, mert a kép a nagyon fényes és nagyon sötét területeken is részletes tudott maradni. -
-
daneel_hu
addikt
válasz renatto #33637 üzenetére
Sajnos a képek nem adják vissza milyenek ezek a készülékek, mind meg kell nézni élőben.
Nagy a kontraszt az anyaghasználat miatt.
Ráadásul egy tárgyfotós megcsinálja nagyon jól a fröccsöntöttet is, az is nagyon jól néz ki képen.
Meg kell nézni mindegyiket, mielőtt megveszed. -
-
belan
addikt
válasz renatto #33641 üzenetére
Nekem ez a lg tv tetszik a legjobban eddig . Azert ez se csunya
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz renatto #33643 üzenetére
Igen Gáza 7 ,a régebbi modellekben van egy két ütős cucc ! Majd írd már meg hogy milyen panat vettél ! Most veszel hétvégén ? 65 col nekem is izgatja fantáziámat nagyon ! Gertitorpe ezért is írtam hogy régebbi modellek jobban tetszenek mint néha egy egy új modell W szerintem is kisebb dobozzal kelet volna meg csinálni .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
BReal
addikt
válasz renatto #33652 üzenetére
Jó, akkor meg fel kell hívni a Panasonicot, ezt is írtam már. Eredetileg ott volt Mo. is a választhatók között, ott a magyar nyelvű szabályzat, ott az Edigital és a Videopart Kft., ami tudtommal magyar. Nyilván valami bug van. Ne nekem kelljen már minden opciót leírni.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz renatto #33655 üzenetére
Már rég tudnátok a választ ha:
Van kérdésed? Vedd fel velünk a kapcsolatot
Telefon: 06 80 201 006
Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig
8:00 és 24:00 között hívható[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
válasz renatto #33609 üzenetére
Az idei legolcsobbra, ha nincs jatek es PC hasznalat sem: GZ950. HDR-ben jobb a szinkezeles. Nezd meg Vincent videoit rola, ha erdekel.
(#33630) janos666 : "Standard/Vivid módban voltak"
Arrol nem is beszelve, hogy referencia keszulek nelkul?! (Vincent a 30e fontos kis Sony oled-et hozatta el, s rakta be kozepre).
(#33637) renatto : erdekes mikor design-rol beszelgettek, engem egyaltalan nem erdekel hogy nez ki, a kepminoseg es az ar inkabb
(#33638) belan : "Legjobb biznisz így kell csinálni egy 250 ezres tévéből 500 , veszel egy 55 colost és pénzed is marad vagy közel van már a 65 col a álom határ !"
2 ev mulva renatto-nak mar 77-ese lesz, ha LG-t vesz most!
(#33660) renatto : "olvassák a fórumot és rájöttek, hogy ebből tömeges garanciáztatás lesz, hosszú éveken át! "
Igy van, bexartak, hogy aki most venne, annak az eletben tobbet nem kene vennie, csak csereltetni
-
veterán
válasz renatto #33690 üzenetére
A dizájn szubjektív. A 65FZ950-em a soundbarral (de még az 55FZ800-am sem) néz ki rosszul. A lényeg amúgy is belül van.
A garit nem tudom, nem volt még gariztatnivaló Panám. De nem lehet rossz, inkább úgy fogalmaznék, hogy az LG-jé jobb.
A promóció... Na az @$#%&^%$*.
Nem akarok káromkodni...[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz renatto #33709 üzenetére
Csak ezek némelyike olyan alkalmi vétel lehetett, hogy ahhoz kb. 0-24-ben a képernyő előtt kéne kockulni, és valószínűleg heteken vagy hónapokon át. Máskülönben ezeket ilyen árakon kifogni a vakvéletlen kategória.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Amazon
- A Tesla nemmel szavazott, de LiDAR-forradalom indul az EV-piacon
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- RAM topik
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest