- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia, gratula, jól döntöttél!
Gyorsgörgetésnél az utánhúzást én is néztem
Szintén SuperAmoled van az A54-esemény is Dynamic AMOLED 2X az S24 FE-mben, de amúgy engem sem zavar még a 60 Hz sem. A YouTube , MAX, Amazon Prime, Apple TV streaming szolgáltatók applikációi mind visszaváltanak Streaming alatt 60Hz-re, 50 Hz-re, illetve 48 Hz-re. -
Sajnos még nincs, de egy Macbook Air képben van 1-2 éven belül, ha olyan munka lesz.
Beágyazott videókat néztem eddig kb 40% fényerőn, ott óránként csökkent kb 4% -t az akku. Ami nagyon pozitív, hogy nem melegszik fel annyira, mint a 15 Pro, az tud szépen izzadni egy hosszabb videóhívás közben.
-
Jól választottál, remélem, hogy sok ideig fog szolgálni. videózásra (youtube vagy valami streaming app) 50% fényerőn mennyi ideig képes? Van Mac-es eszköz is használatban ?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Kínai robottaxi indul Európában
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest