Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Gari letelte előtt mindig cseréltetitek a panelt, akkor LG előbb-utóbb csődbe megy.

-
Joshi
titán
válasz
UberMutant
üzenetére
Természetesen minden tévé ugyan olyan a falon, a Sony A1 kicsit egyedibb a konkurenciánál ha asztalon van. Ettől függetlenül van akinek nem tetszik amit el kell fogadni. De a Sony/Panát nem mindenki tudja megengedni magának, igaz belan?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
Inter-barca meccs jónak ígérkezik.

-
Joshi
titán
válasz
Asztor
üzenetére
Semmi komoly. Még véletlenül se áramtalanítsd a tévét, pont az a lényeg hogy a pixel kompenzáció csak úgy tud lefutni 4 óra használat után. A 4 óra kevesebb időkből is összeadódik, szóval nem kell mindig legalább 4 órán keresztül használni. Magyarul összeadódnak az üzemórák. Remélem érthető.
Az Oled fényt vedd vissza legalább 50-re és szokd a kisebb fényerőt főleg az első 2-3szár órában. Aztán a lényeg hogy vegyes tartalommal használd a tévét, kerüld a sok-sok órás azonos tévécsatornát logóval, meg úgy általában a statikus képeket hosszú órákig. Ennyi. Amúgy játszhatsz, nézhetsz 100-as OLED fénnyel HDR-t, csak módjával. Olyan mint a piálás, lehet csak módjával.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
Mcleod
üzenetére
Általában fehér színű a felirat ami nem gond, de én pl HDR filmeknél inkább a sötétkék/szürkéskék színt preferálom csak hogy ne égesse ki a retinámat. SDR-ben a fehér felirat jó HDR-ben meg én kevés feliratos filmet nézek hogy a kék/szürkéskékre állított felirat gond lenne.
-
Joshi
titán
Holnap mindennek utánaérdeklődök sőt, ha szükséges írok a fogyasztóvédelemnek is.

Egyébként Sonynál nagyon sok a kérdés. Értem én hogy az A1 csak 77"-os méretben elérhető, de ez most a 2017-es panelre épülő lesz mindörökre, vagy ugyanúgy követi az LG fejlesztéseit? És honnan lehet ezt tudni? Miből? Milyen jelekből?
-
Joshi
titán
Mindenesetre nagyon furcsa, hogy a Sony Központi Szalon webshopjában az OLED tévéknél nincs plusz gari opció. What?

-
Joshi
titán
válasz
üzenetére
Távirányítóért biztosan nem adnék 100k-t, egyébként volt Harmony 600-am, de nem sírom vissza.
(#19416) Gigi01 "Nekem azért kellene oled,mert a feketét akarom,sötétben."
Ezt a legolcsóbban úgy tudod megoldani, hogy sötétben becsukod a szemedet. A lényeg, hogy előtte ne égjen be a retinádba semmi, mert azt továbbra is látni fogod.
-
Joshi
titán
válasz
renatto
üzenetére
Volt Mede8er-em és Q5 Pro is, de most egy Oppo 203 van. Egyébként volt Panasonic DMP-UB900 lejátszóm is, és annak is világítós a távja. Biztosan vannak még olyan lejátszók amiknek világítós a távjuk, de azok nem 40-50k-ba kerülnek. Ja és van egy világítós légegerem is amit simán használhatsz Androidos tévéhez is mint az én Sony A1-em. Azért vannak alternatívák.
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
A gigabit nekem a netes tartalmakhoz lenne jó, aki meg a tévé belső lejátszóját használja annak arra is. Csak azért írtam mert ez 2018-ban alapnak kellene lennie főleg egy 4K HDR tévénél.
-
-
Joshi
titán
válasz
renatto
üzenetére
Persze világos, de Sony prémium tévéi soha nem voltak olcsók. Az AF8 pedig egy olcsó modell akart lenni, de szerintem félrement Sonynak ez a modellszámozás de nagyon. Az A1 maradt meg 77"-os méretben, az alatta levő méret meg lesz az AF8 és a legújabb AF9. Az A1 tényleg minőségi anyagokból és összeszereléssel készül, az AF8 az nagyon nem. Nem tudom hogy az AF9 milyen, de szerintem az se sokkal különb mint az AF8. Ha most vennék Sony OLED-et, akkor már csak az AF9-et a CalMan szoftveres kalibrálhatósága miatt.
-
Joshi
titán
Itt ezt írják, de érdemes megkérdezni a SonCityt is.
-
-
Joshi
titán
válasz
sakal83
üzenetére
Viszont nagyon úgy néz ki, hogy Samsung most kicsit elhúzhat a konkurenciától ha tényleg lesz neki QD-OLED tévéje és 75"-os Micro LED tévéje. A Micro Led biztosan piszok drága lesz, de az legalább nem ég be.
-
Joshi
titán
válasz
sakal83
üzenetére
Vagy megvárod a Samsung QD-OLED tévéjét ami lehet hogy nem lesz jobb, de legalább kialakulhat egy egészséges árverseny. Valamelyik OLED-es cikknél valaki azt írta, hogy a WOLED-et 2000-ben jegyezték be, és 2020-tól szabad licensze lesz és valószínű erre játszanak a kínai gyártók. Nem tudom, lesz itt változás de kell is.

-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nem csak a Webos verzió öregecske hanem a panel is, azóta több panel módosítás történt a 4k paneleknél. A másik meg az, hogy nem annyival olcsóbb mint egy 4k oled, vagyis én biztos kicsit többért a 4k-t venném. Linkeltem a Euronicses 55B7 350k árat igaz most már felvitték 400k-ra. Szóval aki figyelmes és komolyan gondolja a tévé vásárlást az ki tud fogni jó akciókat. Igaza van sakal83-nak hogy nagyon elfogult vagy azzal a fhd oleddel. A lényeg, hogy több szól a fhd oled ellen mint mellette.
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ha a fhd oled is naprakész lenne mint az újabb modellek, akkor ajánlott lenne függetlenül a 4k és hozadékaitól.
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ellenérvem volt, felőlem mindenki azt vesz amit akar. A lényege az egésznek az lenne, hogy az a fhd oled régi (webos 2, régi panel stb). A 4k hdr bt2020-ról most nem is beszélve.
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ne kezdjük megint amit már sokadszorra kitárgyaltunk. Gyakorlatilag egy FHD oled modell van a piacon az is elavult, ráadásul mindenki el tudja dönteni hogy tud érte annyit adni vagy nem. Te mindig leragadsz a nézési távolságon, nézz kicsit meyszebbre mint a felbontás.
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Lerágott csont a téma és te is tudod, hogy elsősorban nem csak a felbontás miatt jobb egy 4k oled.
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
A Netflixet ezért ki se próbálom, pedig nekem lenne hozzá gigabites net is. Egyébként még az Apple stream szolgáltatását dícsérik, azon elég sok a magyar szinkron és felirat.
-
Joshi
titán
Sony nem ég be soha.
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Extreme Digitálos Jótállási jegy van amiben nincs semmi ilyen leírva. A Sony honlapján megtalálható a kezelési utasítás (303. oldal a lényeg). Hogy aztán a beégett panelt cseréli a Sony gari időn belül vagy nem azt nem tudom.
-
Joshi
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy egy év múlva visszatérünk a témára Sony A1 esetén. Akkor már 2 éves lesz a tévém, ha lesz beégés akkor igazad volt.

(#19170) FollowTheORI ha nem veszik az OLED-et akkor idővel olcsóbb lesz, még az is lehet hogy 77"-ra váltok sz@réhugyé.
(#19172) FollowTheORI mind1 mennyit fut napi szinten, akkor is beéééég.
-
Joshi
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Olyankor egy teljesen más kijelzőt használ a tévé.
ui.: de a menü nem is piros meg sárga.

(#19166) daneel_hu ideje volt. Engem az LG azért fizet, hogy a hozzád hasonló usereket kiidegeljem és likvidáljam. A Sony/Panát meg azért preferálom és ajnározom, hogy a user már csak azért is LG-t vegyen.
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Már a plazmámra is vigyáztam anno statikus tartalom esetében, soha nem sikerült beégetni... ez a technika 100x érzékenyebb."
Én meg pont az ellenkezőjét mondom akkor mi van? És azok akiknek ugyan csak 2016-os OLED-jük van és nincs semmi gond azzal mi a helyzet? Emlékezz vissza hogy hogy használtad a tévédet első fél évben, meg hogy használja az akit te nem látsz (család). Nagyjából ennyi lenne a lényeg. Nem kell vagdalózni, utána kell menni a történéseknek. -
Joshi
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
+1

Daneel_hu lódít, valami nagyon nem stimmel a YT logó kapcsán.
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Az hogy javítják nem mentség, ráadásul valaki írta hogy külföldön nem cserélnek csak úgy beégés miatt panelt. Még idehaza se biztos hogy mindig cserélni fognak beégés miatt panelt. Lehet hogy csak a fogyasztóvédelmi törvényeink miatt cserél OLED panelt az LG. Ezzel senki ne számoljon, főleg hogy beéghet garancia után is a panel ha nem figyelünk oda.
(#19157) daneel_hu én soha nem beszélek eladóval, sokkal felkészültebb vagyok bármelyiknél. És ezt most komolyan mondom. Már akkor is ez volt a dilemma, beég vagy nem ég be. Az OLED-nek ez a gyengéje maradt meg plazma után. De attól még olvashattál volna fórumokat, vagy csak betartod amit már akkoriban is ajánlottak. Nem tudom mióta vagy aktív tagja az OLED topiknak.
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Be fog égni mind a két esetben. (szerintem)
A vegyes tartalom arra jó, hogy nagyjából egyszerre fakuljon az egész panel."
Hát nem tudom, szerintem ez nem ilyen egyszerű ennél sokkal összetettebb a dolog. Majd ezt megcáfolja vagy alátámasztja az aki ebben a témában jártasabb.A hozzám intézett hsz-el nem tudok mit kezdeni, nem elemzem hogy egy statikus képen mennyi a piros vagy sárga szín.
Viszont még nem árultad el hogy használtad a 6-os OLED tévédet PC-ként vagy nem. Meg ugye arról se beszélsz, hogy a kezdetekben milyen intenzitással használtad a készüléket. Sok a kérdés, de általában az derül ki, hogy aki kezdetekben nem figyelt oda a használatra azoknak van gondja. És nem győzöm hangsúlyozni, hogy a 2016-os OLED nagyon érzékeny a beégésre. A 2018-as modell még a 2017-nél is jobb ebből a szempontból. -
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Azt nem értitek meg páran, hogy itt nem arról van szó, hogy adott a delikvens aki 30 órát nyomatja a statikus logót a tévén. Egyhuzamban.
Ha 2 év alatt összesen 30 órát nyomatod, mondjuk napi 3-5 percet, akkor is be fog égni.
"
Erre külön reagálnék. Szóval szerinted ha én megnézek egy adott képet naponta egyszer ~5 percen keresztül, akkor az a statikus megjelenítés összeadódik és beég a képnek egyes jelenetei? Kizártnak tartom.
-
Joshi
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"De egyébként meg tényeg, wtf? Mennyit kell ehez tekerni?

Nálam kb az elején meg a végén van pár pillanatra fent a toolbar."
Nagyon egyszerű. Ha PC-én egérrel youtubozol, akkor ha a kurzor lecsúszik a tálca aljára akkor nem tűnik el a youtube menüje. Ha van PC-éd vagy notebookod próbáld csak ki. Ez egyértelműen USER ERROR!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Minden lehet, de az biztos hogy én tisztában voltam az OLED gyengeségeivel vásárlás előtt is. Az viszont tény, hogy monitornak használod a 2016-os OLED-et ami nagyon nem jó. Ha van rajta gari akkor cseréltesd a panelt minél előbb.
(#19142) daneel_hu annyira azért nem, de tény hogy nem gondozás mentes a technika.
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ezek után örülök hogy nem vettem E6-ot mert anno azt akartam a síkképernyő és 3D miatt, ma már örülök hogy nem vettem meg. De ma már annak is örülök hogy nem LG-t vettem.
"Azt nem értitek meg páran, hogy itt nem arról van szó, hogy adott a delikvens aki 30 órát nyomatja a statikus logót a tévén. Egyhuzamban.
Ha 2 év alatt összesen 30 órát nyomatod, mondjuk napi 3-5 percet, akkor is be fog égni.
"
A 2016-os LG OLED lehet. A 2017-es ebből a szempontból biztosan jobb, ha kalibrált a készülék és nincs túltolva a fényerő akkor nem lehet ebből gond. Én ha nézek egy 4K HDR filmet, akkor utána 1-2-3 óráig zoomolva megy egy csatorna aminél nincs logo. Ja és 1-2 havonta homogenitást nézek illetve kalibrálót ráengedem a technikára.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nálad más is látszik, ráadásul torma1981-ról is kiderült hogy ő is cseréltette a paneljét, pedig neki már B7 volt ellenben neked B6 van ha jól rémlik. Nagyon rosszul használjátok a készüléketeket, az OLED nem monitornak való, nem véletlenül nincs OLED monitor a mai napig.
(#19134) ImACeltic azért mert PC-én keresztül youtuboznak nem pedig a tévé saját apptyával.
-
Joshi
titán
válasz
torma1981
üzenetére
Azon a bizonyos oldalon van DV film BD50-es méretben is amit én ki is írtam egy BD50-es újraírható lemezre és viszi szépen. Persze a tévék belső lejátszója nem kezeli az ISO és BD mappa struktúrát, az MKV meg nem támogatja a DV-t. Ma még kevés olyan lejátszó van ami kezeli a DV-t, ilyen pl az Apple 4K TV vagy Oppo 203 vagy Cambridge Audio CXUHD stb. Attól hogy sokan nincsenek tisztában a dolgokkal még léteznek azok a dolgok.
ui.: a DV inkább maga a Netflix, habár engem nem érdekel a magyar vonatkozás hiányában.
-
Joshi
titán
Nagyon nehéz megmondani. Pana nem tudja a Dolby Visiont de olcsóbb, LG alpha9 procis és sokan dicsérik a WeOs-t. Habár Pana viszont tudni fogja a HDR10+ szabványt. Nehéz döntés.
ui.: nevesebb tesztoldalak az egyik legjobb OLED-nek mondják a Pana FZ800-at.
ui.: nem értem miért erőlteted az ilyen akciókat. Ha nem sürgős a vásárlás akkor várj 3-6 hónapot és ezeket a tévéket bőven 400 alatt megvásárolhatod. Vagy amit ajánlottam neked, inkább vedd meg az LG 65B7-et 650k-ért.
-
-
Joshi
titán
válasz
vasimnbt
üzenetére
Egy időben nézegettem a Grundigokat is, de megjelenésükkor nem olcsóbb mint a konkurencia. Ha esetleg nagyon akciós áron tudnád beszerezni akár vehető is lenne. Sajnos nagyobb tech oldalak nem foglalkoznak ezzel a márkával, szerintem azért mert szűk körben árusítják.
-
Joshi
titán
válasz
I3vagyI5
üzenetére
Nem azzal használod ki egy technika képességeit ha minden beállítást csutkára húzol. Az meg hogy magas fényerőn nézed a tévét az nem hogy jó dolog inkább rontja a szemedet. Ugyanis a kinti fény szórt fény (persze ha nem nézel közvetlenül a napba), de a készülékből közvetlenül jut a szemedbe a fény.
-
Joshi
titán
Azt hiszem csak szerviz távirányítóval, vagy okostelefonos appon keresztül. Ezek rémlenek, mert nekem nem LG van.
Egyébként most néztem meg a Sony A1 üzemidejét, 2017 november közepe óta 1175 órát tettem bele. Azt azért hozzá tenném, hogy háttérzajnak nem ezt a tévét használjuk.
-
Joshi
titán
Nem kell parázni LG OLED-től se, ha betartjátok azt amit ajánlunk, akkor sok-sok évig kiszolgál titeket. Egyébként nem kell levenni 30-as értékre az OLED fényt, bőven jó 40-50-en is. Azt kell megszokni OLED tulajként LCD után, hogy nem kell a fényerőt csutkára rakni. Ilyenkor amúgy is hazavágod a színeket, meg úgy mindent. Jó lenne egy OLED Összefoglaló, csak hogy mindenki tudja mik az első lépések.
-
-
Joshi
titán
válasz
bandi0000
üzenetére
A terület számítás úgy történik, hogy összeszorzod a szélességet a hosszúsággal. Tudom, nagyon bonyolult de egy telek területét is így számítják ki. Abban igazad van hogy mondjuk a Sony A1 55" és 65"-os készülékek között nem 40% a különbség, csak ~39%.

-
Joshi
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"65b7 van 650-ért."
Hol?
Ja látom, Euronicsban.

-
Joshi
titán
Attól függ hogy tényleg szükséged van a soundbarra vagy csak a tévé kell, minden ettől függ. Hozzáteszem én biztosan nem erőltetném az LG E szériáját, de ha leszámoljuk a soundbar árát, akkor az 55E8-ért nem sok a 480k. De képminőségben ugyan ott lennél egy C8-al is sőt, megkockáztatom hogy még az Alpha7 procis B8-al is. Az meg nem kérdés hogy jövőre kifutó modellekként biztosan még olcsóbbak lesznek az említett LG 8-as modelljei.
-
Joshi
titán
"Az Iphonet azért szólják le, mert olcsóbban vannak ugyanolyan minőségű és teljesítményű telefonok. De ez már másik történet."
Ne offoljunk, de ha már szifon, akkor nekem pont az a problémám vele, hogy a szabadságot(túlságosan zárt rendszer) fossza meg piszok sok pénzért. A minősége tényleg ott van a szeren, de ha az nem lenne akkor nem sok ember venné meg. -
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nekem nem azzal van bajom hogy LG E szériát vett, inkább azzal hogy azt sugallja az LG mennyire jó vétel ez. Természetesen nem kötelező megvásárolni az adott "akciós" terméket, ahol van egy olyan termék, amire igazából nincs is szüksége a delikvensnek. Most a soudbarok hangzásába nem mennék bele, van akinek az is az a szint amire mindig is vágyott. Ezzel nincs gond, inkább annak az LG SK9Y soundbar árával vannak gondok, de azt tudjuk hogy mindent el lehet adni.
ui.: szifonnal inkább ne példázódjunk, az egy fölöslegesen drága hype termék. Volt egy 128GB-os ~9.5"-os 2017-es iPadem, de inkább megváltam tőle. Már az felb@szta az agyam mire használatba tudtam venni. Első és valószínűleg sokáig utolsó Apple cuccom volt.

-
Joshi
titán
"Hiába emeltem ki a beszédhangot a centernél, sokszor akkor sem értettem a beszédet, mert a zene és a háttérzaj elnyomta."
Ezt mintha már említetted volna, akkor is és most is azt írtam erre hogy rosszul volt kalibrálva az erősítő. Vagy csak gyenge erősítőket próbáltál. Vagy nagyon rossz a szobád akusztikája. -
Joshi
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én se várok tőle sokat, csak mint érdekességet osztottam meg.
-
Joshi
titán
Az IMAX Enhanced-ről hallott már valaki?

-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
"BF miatt nem tudom mennyire éri meg OLED-re várni, nekem nem rémlik előző BF-ről kiugró OLED ajánlat. Nyilván majd a következő évi modellekkel lesz megint alacsonyabb az ár a tendencia alapján, de az még kb. fél év."
Nekem se rémlik semmi komoly akció BF-ről. Az LG 5 éves gari akciója(többször is), mindig holt időben volt. LG jól csinálja ezt. -
Joshi
titán
válasz
hariboh
üzenetére
Konkrét tapasztalatom nincs, de a Philips Androidját fikázzák rendesen, ha ezt bevállalod, akkor mehet a Philips is. Esetleg még a Dolby Vision lehet szempont, akkor viszont az LG a befutó. Csak hogy megnehezítsem a döntésedet.
ui.: ma családdal megnéztük a Mamma Mia 2-t, majd a Felhőkarcolót. 4K HDR-ben mindegyik film rendben volt, de utóbbi film 5 Ft-ot nem ért.
-
Joshi
titán
válasz
Laci13
üzenetére
"Valószínű ez kínai Oled tv-nél nem lesz olyan jó minőségű elején mint a LG féle Oled."
Úgy látom nem értetted amit írtam. Nincs olyan hogy kínai TV OLED panel, a kínaiak jelenleg a Samsung-féle AMOLED panelekben utaznak amik mobilokba mennek és mint újdonság az autóiparnak műszerfalakba. Most már érted? -
Joshi
titán
válasz
Laci13
üzenetére
Igen hasonló hírek már korábban is felröppentek, de ezzel van egy kis bibi. A mai napig nincs konkrét OLED panelról hír, ami nem az LG WOLED paneljére épülne, viszont ugyan úgy tévé méretűek lennének. Ez nem úgy működik hogy a kínaiak kitalálnak valamit, aztán a semmiből egyszer csak letarolják a piacot. Szóval ezeket a híreket kétségekkel kell kezelni, egyelőre még ez van.
ui.: A WOLED-et az LG levédte, más OLED technológiát eddig nem jegyeztek be. A különböző kínai OLED panelek kivétel nélkül mobil és autós iparágakban használnak. Több hírportál is felült erre a híresztelésre, de én utánajárva nem láttam TV-és Kínai OLED panelre utaló jelet.

-
Joshi
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az a lényeg hogy HDMI 2.0a vagy 2.0b, mert csak a b engedi át a HDR-t. Aztán az is lehet hogy a Dolby Visiont meg csak speckó firmwarrel engedi át ha van az erősítőre ilyen frissítés, pedig ugye ahhoz nem is kell még HDMI 2.0 sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Soha nem is lehetett plusz garit venni az OLED-ekre, csak az LCD tévékhez lehet.

Az a soundbar szerintem nem ér annyit, de te tudod. Ez egy beetetés, így legalább eladott az LG egy soundbart is.

Vhiktor