- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
"...Nem azt írtam,hogy sokol rádió szintje ,deElmarad minőségben a Shiled által nyújtott hangminőségtől, ugyan azon a rendszeren ugyan azzal a film hanganyaggal, bármi is legyen az..."
- Szerintem egyértelműen arról van szó, hogy a Shield kiadja az eredeti DD5.1, DTS5.1, TrueHD stb...hangokat, az Apple pedig PCM-et küld tovább az erősítőd felé. Nyilván egy jó minőségű anyagnál érezni fogod a különbséget. Másik fórumba már írtam erről. A Multimédia fórumba sem értették, amikor erről beszéltem, mert "minek egy sztereo rendszerbe 5.1-es DD, DTS dekóder, semmi értelme" - hogyne lenne, nagyon is van értelme."Egy sztereó rendszerrel nem tudom hogyan tesztelsz le egy TRUE HD sok csatornás, Akár Dolby Atmos, hanganyagot ..."
- Nyilván a hátsó hangokat nem lehet tesztelni, de amúgy 2.1-es rendszerem van és próbálok amit lehet DTSHD, TrueHD hanggal nézni. Hiába csak 2.1 rendszer, de sokkal minőségibbek a hangok, mintha sima DD5.1 640kbps hanggal nézném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Napelem
- Windows 11
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor