Hirdetés
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok, született idiótaként kérdeznék:
Vettem egy LG OLED65C1-et. Nem falra tettem, hanem a talpán áll. Vettem hozzá Egy LG SP8YA hangprojektort. És a kérdés/ lényeg. Ha a projektort elé rakom a tévének, akkor kitakar a képből. Azt gondoltam hogy erre azért figyelnek a tervezők, de nem. Én se figyeltem hogy ultra vékony legyen. A még fájóbb pont hogy a tv-t sem lehet vezérelni a vodatv távirányítóval, mert az infra erzekelő középen lent van a tévének, amit ez a nyomorult Soundbar kitakar. A második bajom, hogy mivel a hangszórók csomagjában nem volt összekötő kábel, (hittem az eladónak aki azt mondta lesz benne) kérdezném hogy HDMI vagy optikai kábellel kössem össze őket? Gondolom az atmos csak hdmi-n megy...illetve jó lenne ha a tévé bekapcsolná a hangszórókat. Ahhoz is kábel kell, a bluetooth nem elég? Végül ha valakinek van voda tv-je vagy valamilyen STB-je. Be lehet azt állítani valahogy az TV távirányítóján hogy be és kikapcsolja a boxot? Mert ha bekapcsolom a tévét felajánlja hogy kapcsolja e be a voda boxot. Mi lenne ha ezt kérdés nélkül megtenné? Túl sokat akarok?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- További aktív témák...
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor