Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen egeret válasszak?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KRoy19
üzenetére
Köszönöm a visszajelzéseket!
Végül sikerült összerakni. Ahogy mondtam, a fém rész nélkül tökéletesen illeszkedett a műanyag talp a TV hátalpra (lásd a képen), úgyhogy úgy belecsavartam félig a 4 csavart, hogy maradjon egy kis hely játszani a fémtalppal. Ezután próbáltam alátenni a fémet és vártam, hogy na majd akkor itt lesz csak félátfedésben a furat és a lyuk, de végül minimális, határeset volt az eltérés. Belecsavartam ott is, picit feszült, de végül minden csavart sikerült jól meghúzni és összeállt az egész, talpra állítottuk és azóta nem dőlt el.

A TV tetejét kézzel finoman megmozgatva nálam is megvan a bő 2 centi kilengés.
Azóta szépen működik, tetszik a kép, de amin meglepődtem, hogy a hang talán mégjobban lenyűgöz Netflixen és Xboxon mint a kép, nem is érzem szükségét külön hangprojektornak.A szerviz ha hív majd mondom neki, hogy már nem kell kiszállni, de azt megkérdezem, hogy mások is telefonáltak-e ilyesmi probémával, kíváncsi vagyok.
Végig azt gondoltam, hogy lehetek ilyen béna, valamit biztos én rontok el, de végül több videót és Reddit threadet is találtam ahol mások is a nem illeszkedő lyukakra és a puha csavarokra panaszkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Sweet.tv - internetes TV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor