- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
katsi
tag
válasz
Digidroid #59823 üzenetére
Szia,
pont a napokban vettem egy SONY BRAVIA KE-55A8B-t. Eddig meg vagyok vele elégedve, főleg amikor elindítottam rajta PS4-en a God of Wart, te úristen, azok a színek és mozgás.. Performance módban futtatom ezt a játékot, nekem többet ér, ha valami "csak" fullHD-ben fut, de közelíti a 60 FPS-t. Jobb az élmény, folyik a gameplay, jobban is játszom úgy.
Sajnos nem tudtam összehasonlítani a CX-szel, de előtte feltúrtam a youtube mélyét is összehasonlító tesztekért, valamint itt is kérdeztem. Filmek alatt is, LED LCD-ről váltva (LG 32LB650B 3D TV) elképesztő képe van. Az android rendszerre simán települt a HBO GO, Spotify, a hangvezérlés még magyarul is szuper.
Legyen segítséged, ha ilyet veszel, mert a doboz valami 35 kiló és talpak nélkül a TV sem sokkal könnyebb. 400-ra volt leakciózva, ennyiért jó vételnek tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged