Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Hat en komoylan nem ertem. Olvasom a avforumosokat is olyanikat irnak hogy csak ugy sasolom a filmeket tartalmakat, de en nem latok semmit. Nezek netflixet 4kban, meg sorozatbaratokat sdben , 3d hd-t meg mindent de nekem semmi nem jon elo.
Van a near black issue. Hogy a fuggoleges savokat latjak sokan sotet jeleneteknel. meg valami blockines ami szerintem csak a videotomorites letojja azt hog yaz oled meg tudja jeleniteni a nagyon sotet tonusok kozti kulonbseget. nem tudom mi van meg de tobb ezer hozzaszolason keresztul ragodnak rajta. Nekem meg olyan mintha egy ablak lenne a falon olyan elethu meg minden szinte csak expert modban van ateve warm 1esen. Neha photo mode. Neztem a mulesiklast atkapcsoltam sport modba. haaat az nagyon gaz volt.De ez a legujabb. Komolyan kivancsi vagyok mit kell neznem es miylen beallitasokkal ahhoz hogy elsotetuljon a kepernyo.
Azt se irtad meg allein hogy a philipset milyen kepmodba nezted regebben. csak mert az adna valami elkepzelest hogy mi a szokatlan neked a vilag legelethubb tevejebe. (csak kivancsisag, attol meg neked lehet rossz )
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95DAT) 165CM 4K SMART OLED ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor