Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszn
őstag
Én mondjuk plazmával nyomulok, de az elv ugyanaz. Amióta kalibráltattam, én hozzá se nyúltam, igaz én csak sötétben használom és csak filmet nézek rajta. Szerintem azért nem érdemes babrálni vele, mert ha valamerre túlhúzod, akkor lehet, hogy egy bizonyos stílusban és módban fényképezett anyag szép lesz, de egyrészt nem helyes, másrészt meg egy teljesen más anyag meg épp rosszabb lesz. Ha mondjuk kizárólag animét néz az ember, akkor lehetne értelme eltolni valamerre, de filmek és tv esetén, tehát normál használatnál, csillióféle fényképezést kell megjelenítenie és ezek elméletileg mind a kalibrált állapotban jelennek meg helyesen. Ugyanide tartozik még a hideg-meleg színhőmérséklet is. Mindenki elsőre azt mondja nálam, hogy sárgás, de a filmek igazolják, hogy nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor