Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszn
őstag
Én mondjuk plazmával nyomulok, de az elv ugyanaz. Amióta kalibráltattam, én hozzá se nyúltam, igaz én csak sötétben használom és csak filmet nézek rajta. Szerintem azért nem érdemes babrálni vele, mert ha valamerre túlhúzod, akkor lehet, hogy egy bizonyos stílusban és módban fényképezett anyag szép lesz, de egyrészt nem helyes, másrészt meg egy teljesen más anyag meg épp rosszabb lesz. Ha mondjuk kizárólag animét néz az ember, akkor lehetne értelme eltolni valamerre, de filmek és tv esetén, tehát normál használatnál, csillióféle fényképezést kell megjelenítenie és ezek elméletileg mind a kalibrált állapotban jelennek meg helyesen. Ugyanide tartozik még a hideg-meleg színhőmérséklet is. Mindenki elsőre azt mondja nálam, hogy sárgás, de a filmek igazolják, hogy nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- XPEnology
- Proxmox VE
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor