Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszn
őstag
Én mondjuk plazmával nyomulok, de az elv ugyanaz. Amióta kalibráltattam, én hozzá se nyúltam, igaz én csak sötétben használom és csak filmet nézek rajta. Szerintem azért nem érdemes babrálni vele, mert ha valamerre túlhúzod, akkor lehet, hogy egy bizonyos stílusban és módban fényképezett anyag szép lesz, de egyrészt nem helyes, másrészt meg egy teljesen más anyag meg épp rosszabb lesz. Ha mondjuk kizárólag animét néz az ember, akkor lehetne értelme eltolni valamerre, de filmek és tv esetén, tehát normál használatnál, csillióféle fényképezést kell megjelenítenie és ezek elméletileg mind a kalibrált állapotban jelennek meg helyesen. Ugyanide tartozik még a hideg-meleg színhőmérséklet is. Mindenki elsőre azt mondja nálam, hogy sárgás, de a filmek igazolják, hogy nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Fujifilm X
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor