Hirdetés
- 3D nyomtatás
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Én kötöttem.
Viszont csak magánszemélyként köthetsz, ergo ha céges a vásárlás akkor majd érdekes lesz ha bekövetkezik valamilyen Biztosítási Esemény.
Bár biztosítottak róla, hogy az Aegon (ők vannak a bizti mögött mint cég) elfogadja azt is, hogy céges a vas.
Úgyis hívott ma egy fószer onnan, majd megkérdem tőle hétfőn, ma nem tudtam vele beszélni.Fent van a neten a Biztosítási Feltételfüzet, ha kötni akarsz akkor olvasd el előbb.
Törésre biztosan fizet, kivéve ha 12 év alatti gyerek töri meg - de nyilván ha ilyesmi történik akkor a szülő max bevállalja.
Ami még fontos, hogy amennyiben 2 év után (tehát a gyári gari lejárta után) javíthatatlanul tönkremegy a tévé, akkor csak az avulásos ára térítik. Ami akkor már nem lesz túl sok.
De utóbbiban, tehát az avultatott árban nem vagyok biztos, elképzelhető, hogy itt teljes árat térítenek.Beégésre és ilyesmire nem fizetnek, ez biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor