Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Én kötöttem.
Viszont csak magánszemélyként köthetsz, ergo ha céges a vásárlás akkor majd érdekes lesz ha bekövetkezik valamilyen Biztosítási Esemény.
Bár biztosítottak róla, hogy az Aegon (ők vannak a bizti mögött mint cég) elfogadja azt is, hogy céges a vas.
Úgyis hívott ma egy fószer onnan, majd megkérdem tőle hétfőn, ma nem tudtam vele beszélni.Fent van a neten a Biztosítási Feltételfüzet, ha kötni akarsz akkor olvasd el előbb.
Törésre biztosan fizet, kivéve ha 12 év alatti gyerek töri meg - de nyilván ha ilyesmi történik akkor a szülő max bevállalja.
Ami még fontos, hogy amennyiben 2 év után (tehát a gyári gari lejárta után) javíthatatlanul tönkremegy a tévé, akkor csak az avulásos ára térítik. Ami akkor már nem lesz túl sok.
De utóbbiban, tehát az avultatott árban nem vagyok biztos, elképzelhető, hogy itt teljes árat térítenek.Beégésre és ilyesmire nem fizetnek, ez biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor