Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Én kötöttem.
Viszont csak magánszemélyként köthetsz, ergo ha céges a vásárlás akkor majd érdekes lesz ha bekövetkezik valamilyen Biztosítási Esemény.
Bár biztosítottak róla, hogy az Aegon (ők vannak a bizti mögött mint cég) elfogadja azt is, hogy céges a vas.
Úgyis hívott ma egy fószer onnan, majd megkérdem tőle hétfőn, ma nem tudtam vele beszélni.Fent van a neten a Biztosítási Feltételfüzet, ha kötni akarsz akkor olvasd el előbb.
Törésre biztosan fizet, kivéve ha 12 év alatti gyerek töri meg - de nyilván ha ilyesmi történik akkor a szülő max bevállalja.
Ami még fontos, hogy amennyiben 2 év után (tehát a gyári gari lejárta után) javíthatatlanul tönkremegy a tévé, akkor csak az avulásos ára térítik. Ami akkor már nem lesz túl sok.
De utóbbiban, tehát az avultatott árban nem vagyok biztos, elképzelhető, hogy itt teljes árat térítenek.Beégésre és ilyesmire nem fizetnek, ez biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor