Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Én kötöttem.
Viszont csak magánszemélyként köthetsz, ergo ha céges a vásárlás akkor majd érdekes lesz ha bekövetkezik valamilyen Biztosítási Esemény.
Bár biztosítottak róla, hogy az Aegon (ők vannak a bizti mögött mint cég) elfogadja azt is, hogy céges a vas.
Úgyis hívott ma egy fószer onnan, majd megkérdem tőle hétfőn, ma nem tudtam vele beszélni.Fent van a neten a Biztosítási Feltételfüzet, ha kötni akarsz akkor olvasd el előbb.
Törésre biztosan fizet, kivéve ha 12 év alatti gyerek töri meg - de nyilván ha ilyesmi történik akkor a szülő max bevállalja.
Ami még fontos, hogy amennyiben 2 év után (tehát a gyári gari lejárta után) javíthatatlanul tönkremegy a tévé, akkor csak az avulásos ára térítik. Ami akkor már nem lesz túl sok.
De utóbbiban, tehát az avultatott árban nem vagyok biztos, elképzelhető, hogy itt teljes árat térítenek.Beégésre és ilyesmire nem fizetnek, ez biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor