-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. OLED 55 colos méretben, nincs is FLAT típus, csakis ÍVELT készülék létezik forgalomban? Mostani FULL HD 7... széríájú Samut akarom lecserélni. Nagyon tetszett az OLED
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata ami az OLED típust illeti, FULL HD vs. UHD. Általában BD filmeket szoktam nézni, mostani médialejátszóm nem tudja az UHD-t. Ígyis borsos ára van az OLED FULL HD-nak is
Ebből kiindulva elég lenne szerintem a FULL HD is
Tehát, sport közvetítések (BL) és BD filmek és egyelőre csak médialejátszóról, de tervezem egy komolyabb BD asztali lejátszó vásárlását is. Ebben a méretben az UHD típus 1 milla körül van
ami kicsit sok. Olyan 500.000 HUF melyik típust ajánljátok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Óra topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata ami az OLED típust illeti, FULL HD vs. UHD. Általában BD filmeket szoktam nézni, mostani médialejátszóm nem tudja az UHD-t. Ígyis borsos ára van az OLED FULL HD-nak is
Ebből kiindulva elég lenne szerintem a FULL HD is
Tehát, sport közvetítések (BL) és BD filmek és egyelőre csak médialejátszóról, de tervezem egy komolyabb BD asztali lejátszó vásárlását is. Ebben a méretben az UHD típus 1 milla körül van
ami kicsit sok. Olyan 500.000 HUF melyik típust ajánljátok 
Vhiktor