Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen egeret válasszak?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. OLED 55 colos méretben, nincs is FLAT típus, csakis ÍVELT készülék létezik forgalomban? Mostani FULL HD 7... széríájú Samut akarom lecserélni. Nagyon tetszett az OLED
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata ami az OLED típust illeti, FULL HD vs. UHD. Általában BD filmeket szoktam nézni, mostani médialejátszóm nem tudja az UHD-t. Ígyis borsos ára van az OLED FULL HD-nak is
Ebből kiindulva elég lenne szerintem a FULL HD is
Tehát, sport közvetítések (BL) és BD filmek és egyelőre csak médialejátszóról, de tervezem egy komolyabb BD asztali lejátszó vásárlását is. Ebben a méretben az UHD típus 1 milla körül van
ami kicsit sok. Olyan 500.000 HUF melyik típust ajánljátok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED C1 55"
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata ami az OLED típust illeti, FULL HD vs. UHD. Általában BD filmeket szoktam nézni, mostani médialejátszóm nem tudja az UHD-t. Ígyis borsos ára van az OLED FULL HD-nak is
Ebből kiindulva elég lenne szerintem a FULL HD is
Tehát, sport közvetítések (BL) és BD filmek és egyelőre csak médialejátszóról, de tervezem egy komolyabb BD asztali lejátszó vásárlását is. Ebben a méretben az UHD típus 1 milla körül van
ami kicsit sok. Olyan 500.000 HUF melyik típust ajánljátok 
Vhiktor