Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. OLED 55 colos méretben, nincs is FLAT típus, csakis ÍVELT készülék létezik forgalomban? Mostani FULL HD 7... széríájú Samut akarom lecserélni. Nagyon tetszett az OLED
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata ami az OLED típust illeti, FULL HD vs. UHD. Általában BD filmeket szoktam nézni, mostani médialejátszóm nem tudja az UHD-t. Ígyis borsos ára van az OLED FULL HD-nak is
Ebből kiindulva elég lenne szerintem a FULL HD is
Tehát, sport közvetítések (BL) és BD filmek és egyelőre csak médialejátszóról, de tervezem egy komolyabb BD asztali lejátszó vásárlását is. Ebben a méretben az UHD típus 1 milla körül van
ami kicsit sok. Olyan 500.000 HUF melyik típust ajánljátok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata ami az OLED típust illeti, FULL HD vs. UHD. Általában BD filmeket szoktam nézni, mostani médialejátszóm nem tudja az UHD-t. Ígyis borsos ára van az OLED FULL HD-nak is
Ebből kiindulva elég lenne szerintem a FULL HD is
Tehát, sport közvetítések (BL) és BD filmek és egyelőre csak médialejátszóról, de tervezem egy komolyabb BD asztali lejátszó vásárlását is. Ebben a méretben az UHD típus 1 milla körül van
ami kicsit sok. Olyan 500.000 HUF melyik típust ajánljátok 
Vhiktor