Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ez így van, ugye én már konkrétan csomagoltam 65 OLED-et oda-vissza küldéshez...
Másrészt jó lenne már végre ha kitalálnák itt a fórumban a megmondóemberek hogy ténylegesn hogy van az LG gari, mert már monták itt nekem mind kettőt nagy pofával(kb. engem lehülyézve):
1. Minden európai LG-re természetesen él az LG garancia hívjam csak ki őket
<>
2. Amit most mondtok, hogy még ausztriába vett tv-vel se próbálkozzak a magyar LG szervízzel.Jó lenne végre ezt hivatalaos forrásból vagy valós tapasztalatból tisztázni és nem itt találgatni meg ijesztgetni másokat

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor