- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
olvastam az eszmecsereteket a hdrrol. Nem vagyok szakember szóval csak józan paraszti ésszel. Mondjuk ha a valós fenytartomany 0sotetseg és 10napba nezek közt van ebből a kamerák felfognak mondjuk 5 egysegnyit tologatjak a 0-5 és a 5-10 között akkor a mostani hdr fotók amik csak effektek össze vagy le és felnyomjak a rögzített tartalmát ami lehet nem isnszukseges mer egy jobb LCD monitor/tv meg tudja jeleníteni az egészet amire manapság a raw képes. Inkább azért szórakoznak vele hogy a rosszabbakon is megjelenjen vagy a szemünk is lássa mert ha nagyon fenyeset nézünk elveszlenek a sötét részletei és fordítva. Na most jön az oled tv ami lenti tartományt szépen megjeleniti. Ennél a pontnál nem értem hdr tartalom mit akar jenteni mert inkább cdrnek hívnám.compressed dinamika tartomány. Hacsak nem jönnek ki hdr felvevokkel. De addig is ezektől eltekintve tényleg kíváncsi vagyok a szemünk hogy birkózik meg akar a meglevő dinamikatartomannyal oleden. Ha világít egy lámpa kozeppen körülötte a sötét szoba részleteit a pupillaszukules miatt úgy sem érzékeljük. Nem? Tehát hiaba van ott a szem vagy inkább az agy nem látja. Ezért félek kicsit az oledtol mert ilyenkor csináljuk az hogy feltekerjuk a fenyerot azaz tomoritjuk a fenytartomanyt és elkezdjuk érzékelni a sötét ami mostmar szürke,részén lévő részleteket.bár így a szép feketenek annyi.
Hm? Azaz lehet hogy az oled szépséget nem a sötét tartományban megjelent részletek hanem a feketebb miatt kiemelt színek adjak
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor