- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Pénztárcabarát AOC monitorok jöttek gyors képfrissítéssel
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
A 3d egy zold piros L R betus tesztabraval neztem gugolo gyakorlatok kozben, sajnos van atszurodes szemek kozt, pont kozeprol is. de ma keszitek fotot a zold pixelcsikos problemamrol is.
a masik problema a amit nem tudtam leelenorizni a sfuggoleges savozas problema amit avs forumon sokan irnak, ezt csak sotetben lehet ellenorizni es nincs kedvem hazavinni aztan megint szorakozni az mmel vagy lgvel hogy ez rossz, szerintuk meg nem.most kuzdok a sonyival egy kd55x9005c tevevelk olyan beszivargas van mint a kismano zsblampaval vigyazna a bal felso sarokra
ez ugy nez ki megoldodik.mivel beszivargas fobiam lett ezert mentem neki az olednek. de ha hazaviszem (kialitott darab ajandek telefon nelkul 800eft) es elojon az oled sav problema dobok egy hatast.
Szoval jokat modasz rola meg olvasok rola de nem gyozott meg a boltban egy ora alatt se haat nemtudom ma lehet neimegyek megegyszerAmi meg erdekes hogy szerintem sokkal tukrozodobb a kepernyoje mint altalaban es ezert csak sotetben lehet a feketejet elvezni. a sonynal is zavaro ha nagyvillanynal ulunk elotte es a normal teve adas alatt latom magamat. ez az 5 eves LGmnel nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ez ugy nez ki megoldodik.
Vhiktor