- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Milyen TV-t vegyek?
- Macbook NEO
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Ma megérkezett a Gigabyte MO27Q28G monitor hozzám.
Picit furcsaságot fedezek fel benne ahogy ülök, mintha egy videókártyának hallanám a Coil whine nyöszörgését enyhén. Ez normális? Most raktam össze, csak bekapcsolt állapotban hallom, persze nem olyan túlzottan durván, meg a fülem is sajnos érzékenyebb ezekre az élesebb nyöszörgősebb hülyeségekre így kicsit fura
Mennyire okés jelenségek ezek monitoroknál?
Egyelőre egyébként elégedett vagyok vele, kb 1 órája nézem, a betűk körülötti kontúrt valóban kicsit szokni kell, bár az új FW feltétele után mintha javult volna (F06), de ez csak placebo talán mert állítólag ez a panel velejárója. Amúgy hiába a tandem meg új technológia, valamilyen szinten azért maradt, az igaz hogy előtte én más oled monitortól nem láttam.
Illetve ha még egy kérdéast szabad, menüben a képbeállításokra van sRGB, Custom és ECO. Mit érdemes beállítani? Alapból Eco-n volt, most áttettem sRGB beállításra, így mintha még tovább javult volna a text clarity.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mennyire okés jelenségek ezek monitoroknál?
Skynet258