-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Továbbá a 360hz mellett nem azért állok ki, hogy hitegessem magam, hogy nem feleslegese vettem (tény persze, hogy nagyon kevés olyan játékom van, ami ki tudja használni és az is, hogy kevés igényli)."
Nem bántam meg én sem a 360hz-et egy szemet sem, igaz még soha nem használtam ki, mivel egy játékot játszom csak, az meg max 300fps-t enged. Nem vetted feleslegesen, és én sem, imádom nagyon, az biztosan nem lesz évekig gond, hogy kevés a 360-as monitor
Egyébként meg értem, mit mondasz, és egyetértek
én csak egy játékot játszom, bár megvan sok más is, de csak az apex ami szóba jöhet sok éve. Én ennél a játéknál, lehet azért mert alapból butított grafikán játsza mindenki, de nem vettem észre szinte semmit a 144 vagy 300 fps között, mindkettő simán futott stb.. de már nem akarom leírni többször, más játékoknál lehet észrevehető, nem tudom, de eltudom képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- DUNE médialejátszók topicja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én csak egy játékot játszom, bár megvan sok más is, de csak az apex ami szóba jöhet sok éve. Én ennél a játéknál, lehet azért mert alapból butított grafikán játsza mindenki, de nem vettem észre szinte semmit a 144 vagy 300 fps között, mindkettő simán futott stb.. de már nem akarom leírni többször, más játékoknál lehet észrevehető, nem tudom, de eltudom képzelni.
Skynet258