Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Továbbá a 360hz mellett nem azért állok ki, hogy hitegessem magam, hogy nem feleslegese vettem (tény persze, hogy nagyon kevés olyan játékom van, ami ki tudja használni és az is, hogy kevés igényli)."
Nem bántam meg én sem a 360hz-et egy szemet sem, igaz még soha nem használtam ki, mivel egy játékot játszom csak, az meg max 300fps-t enged. Nem vetted feleslegesen, és én sem, imádom nagyon, az biztosan nem lesz évekig gond, hogy kevés a 360-as monitor
Egyébként meg értem, mit mondasz, és egyetértek
én csak egy játékot játszom, bár megvan sok más is, de csak az apex ami szóba jöhet sok éve. Én ennél a játéknál, lehet azért mert alapból butított grafikán játsza mindenki, de nem vettem észre szinte semmit a 144 vagy 300 fps között, mindkettő simán futott stb.. de már nem akarom leírni többször, más játékoknál lehet észrevehető, nem tudom, de eltudom képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Temu
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
én csak egy játékot játszom, bár megvan sok más is, de csak az apex ami szóba jöhet sok éve. Én ennél a játéknál, lehet azért mert alapból butított grafikán játsza mindenki, de nem vettem észre szinte semmit a 144 vagy 300 fps között, mindkettő simán futott stb.. de már nem akarom leírni többször, más játékoknál lehet észrevehető, nem tudom, de eltudom képzelni.
Skynet258