- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz
Vodike #54823 üzenetére
ha van pl egy minipc-d/Rpi-d amin a HASS.OS-t futtatod es nem akarsz melle egy masikat, ami meg a opensprinkler-t futtatna akkor ez idealis.
Megkapod az opensprinkler teljes funkcionalitását es nem kell melle csak egy 4-8 reles ESP panel, pl https://aliexpress.com/item/1005003153036762.html
Tasmota-val webhook meghivas es kesz.
-
ab81
csendes tag
válasz
Vodike #53964 üzenetére
Akkor már tanultam valami hasznosat, köszönöm
Van HomeAssistant, tehát abba kéne kötni, lehet Zigbee is vagy Wifi is. Gondolom a Shelly-vel ez nem probléma. Viszont így kell egy villanyszerelőt keresnem, a kismegszakítóban én nem akarok szerelni, a képességeim egy villanykapcsoló cseréjében kimerülnek.
Sima Shelly PRO kell nekem akkor, ugye?
-
vampire17
addikt
válasz
Vodike #53639 üzenetére
Kesz:
- resource_template: "https://energy-insights.tado.com/api/homes/homeid/consumptionOverview?month={{ now().year }}-{{ '{:02}'.format(now().month) }}&country=HUN"
scan_interval: 300
method: GET
headers:
Authorization: "Bearer {{ state_attr('sensor.token', 'access_token') }}"
Accept: "*/*"
sensor:
- name: "tado_actual_month_totalconsumption"
value_template: "{{ value_json.monthlyAggregation.requestedMonth.totalConsumption | default(0) | round(2) }}"Ha azt szeretned, hogy a HA (ujra)inditasakor megkapja az erteket (alapesetben a szinkron 5 perc) akkor futtatnod kell az alabbi automatizaciot (ez igaz a masik ket sensorra is amit fontebb kuldtem):
automation:
- alias: "REST sensor frissítés indításkor"
trigger:
- platform: homeassistant
event: start
action:
- service: homeassistant.update_entity
target:
entity_id: sensor.tado_energy_consumptionsajna jelenleg a rest nem tamogatja azt a parametert, h indulaskor leszinkronizaljon. a scan_interval-t nem erdemes 300 secnel kisebbre tenni , mert a Tado berághat..
-
vampire17
addikt
válasz
Vodike #53636 üzenetére
Akkor meg nem volt meg, de tess:
Illetve, ha valakinek szimpatikusabb, itt van HA alatt, csak be kell szurni a configuration.yaml ba. (persze a nektek megfelelo adatokkal)
Ha van ra igeny, megcsinalom a fogyasztas is HA ban
rest:
- resource: "https://auth.tado.com/oauth/token"
method: POST
payload: "client_id=tado-web-app&grant_type=password&scope=home.user&username=emailcim@gmail.com&password=jelszó&client_secret=wZaRN7rpjn3FoNyF5IFuxg9uMzYJcvOoQ8QWiIqS3hfk6gLhVlG57j5YNoZL2Rtc"
headers:
Content-Type: "application/x-www-form-urlencoded"
sensor:
- name: "token"
value_template: "OK"
json_attributes:
- access_token
- refresh_token
- expires_in
- resource: "https://my.tado.com/api/v2/homes/homeid/flowTemperatureOptimization"
method: GET
headers:
Authorization: "Bearer {{ state_attr('sensor.token', 'access_token') }}"
Accept: "*/*"
sensor:
- name: "tado_flow_temperature_max"
value_template: "{{ value_json.maxFlowTemperature | int }}"
device_class: temperature
unit_of_measurement: "°C"
- name: "tado_flow_temperature_current"
device_class: temperature
unit_of_measurement: "°C"
value_template: "{{ value_json.autoAdaptation.maxFlowTemperature | int }}" -
csemberlen
őstag
válasz
Vodike #53564 üzenetére
Mi több mint 10 éve foglalkozunk Loxone rendszerrel. Túlzás, hogy zárt, de valóban nem a legkönnyebb wifis eszközöket hozzárendelni. Mi nem is erőltetjük, maximum a knx kapcsolók irányában megyünk el. Home assist DiY ha valaki ért hozzá, akkor biztos olcsóbb. De itt olvasgatva azért nem kicsi kihívás 1 db shelly sonoff egyéb eszközt is néha szóra bírni.
-
vampire17
addikt
válasz
Vodike #51293 üzenetére
@Vodike https://www.aliexpress.com/item/1005006302276974.html
#51295 fecus : Nem, a "kockas" doboz kell hozza.
#512964D4M : Hat jo kerdes... a betekintesi szog, a fenyero jo. nem tudom milyen tipus lehet... de majd otthonrol csinalok rola tobb kepet , tobb szogbol estere.
-
tradeelek11
aktív tag
válasz
Vodike #50843 üzenetére
Ha már opensprinkler, én itt ezt a variációt még nem találtam
de még mindig sokkal olcsóbb mint a gyári viszont egyszerűbb
frissíteni mint az ESPést.
[link] Ez alapján nekem van elfekvőben egy RPI Zero 2W-ém,
hozzá akár kintről egy 5V. 8 csatornás relé [link]
Persze csak ha nem kell a kijelző meg a gombok.(nekem nem kellenek)
(du. vagy este meg leírom a saját időjárás állomást meg hozzá a szervert ami
összeköthető az OpenSprinklerrel helyi hálózaton, persze csak ha valaki mást is érdekel?)Tisztelettel
-
Gabesz87
veterán
válasz
Vodike #48605 üzenetére
Ha jól látom, itt az a "trükk", hogy ez a Zeus hálózatfigyelő és terheléskiegyenlítő - amit gondolom ugyanúgy a villanyóra kábelére kell kötni, mint ahogy én a Fronius Smart Metert akartam, a kapcsolódoboz mellett - nincs közvetlenül összekötve UTP-vel a töltővel, hanem mint egy powerline adapter, magán a hálózaton kommunikál a töltővel!? Ez mondjuk jó dolog, és ad némi szabadságot.
-
BlackJack21
tag
válasz
Vodike #48054 üzenetére
Elég sok cucc a Heiman terméke. Ez is az, nekünk is ilyen zigbees van, csak az eredeti kinai
. Anno sokat megnéztem, és ennek van EU-s ceritficate-je.
Az érzékenysége is jó, többször volt már riasztás is, nálunk a konyhában van, és a vok-os sütéskor hirtelen keletkező füstre / párára hangos visítással reagáll.
Amit még nem csináltam meg, az a pir-rel figyelése a tűzhelynek. Rég vettem az ebayről egy ilyet. -
zsamiatt
őstag
válasz
Vodike #48007 üzenetére
Nem, de elektromos tuz volt. A biztositek tablanal indult es elege sok minden egett. A gaz az hogy erre tenyleg nem ebredsz fel ha ejszaka van. Pillanatok alatt beteritette a lakast a fust. Ugyhogy mostmar az uj helyen lesz otthon is tuzolto keszulek meg fust erzekelo. Szoval volt aki nema riasztasost vagy miket akart. Ebbol kiindulva ne. Ne bizza az okos otthonra vagy barmi masra
-
foo85
csendes tag
válasz
Vodike #46796 üzenetére
Ahogy vampire17 is írta lentebb a Tadoval is megoldható a padlófűtés. 2 hete raktam össze nálam 2 radiátor plusz padlófűtés verziót.
Itt meg is jegyezném, hogy az Immergas victrix exa 24 kazánt bekötöttem Bus-osan és nem jött be, mindig hibára futott a konfiguráció úgyhogy maradt a relés on/off bekötés, de így szépen megy. Ami plusz igényem volt a HMV tárolóhoz azt meg megoldottam máshogy... -
Degeczi
nagyúr
válasz
Vodike #46799 üzenetére
Félrevezető a "rövidre zárva" kifejezés, pontosabb lenne az "áthidalva": az a két pont, amit egy mezei on-off termosztát is összezárna amikor fűtést parancsol. Az újabb típusoknál ez már csak potenciálmentes kontakt szokott lenni, ezeknél a régebbieknél viszont még ezen kereszült kaphat áramot vmi a kazánban, ezért persze, h át kell hidalni amikor csak Vaillant féle termosztát van használatban.
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
válasz
Vodike #46796 üzenetére
Azt tudja a Tado is, en is telepitettem mar ilyet. Egyedul Rele modulja nincs, szal ha sok koros a padlo, akkor sok wired thermostat kell... De amugy meg lehet csinalni.
Amugy erdekes a Plugwise leirasa...
a rele nem tudom milyen lehet benne.... ha szarazkontaktos, (parpedig a kep alapjan az) akkor miert nem tettek bele olyan relet, ami a 230 at is birja...?
Ezt nezted amugy?
https://www.plugwise.com/connection-table/?lang=en
Ez alapjan lehet megis meg lehetne probalni....
(lehet a 230-as termoszat alatt nem azt erti a kazan leirasa, hogy 230-ad ad ki magabol, hanem hogy a termoszat lehet 230-as is. Magyarul olyan ami akar a 230-at is elbirja.)
E tenyleg mernek egy feszt a 3-4 es ponton h mennyi jon ki a kazanbol...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Vodike #46790 üzenetére
Ha tönkre akarod tenni, mindenképpen...
A leírások alapján nem hozzá való: a Vaillant kazánod nem Openthermes, ami a kinézett termosztát elsődleges célja lenne, az on-off kimenetén pedig nem kapcsolhat 230V-otNézzél vmi más termosztátot ami alkalmas 230V-os kapcsolásra.
-
4D4M
senior tag
válasz
Vodike #46784 üzenetére
Én nem ismerem ezt a plugwise cuccot, de ha Opentherm protokollt szeretnél használni Vaillant kazánnal, akkor kell egy VR 33 buszcsatoló kártyát venni hozzá. Ehhez viszont kell, hogy a kazánon legyen eBUS csatlakozó. Ami a kazánod kora alapján vélelmezem, hogy nincs.
A 7-8-9 csak Vaillant gyártmányú szabályozót szeretne fogadni, azzal nemigen próbálkoznék, amíg meg nem győződtem azok működési módjáról. -
Olympia76
tag
válasz
Vodike #43893 üzenetére
Hol látszik az, hogy működik a wundeground?
Beállítottam az API-t, ellenőrzésre zöld, minden rendben lévőnek tűnik....de baromira úgy tűnik, hogy nem a wundeground-tól veszi az időjárás adatokat, főleg nem a saját időjárás állomásom által a wundeground-nak közvetített adatokat.
Ha rákattintok a főoldalon az időjárás előrejelzésre, ott azt írja, hogy "Powered by Apple".
Hogy működik ez?
-
vampire17
addikt
válasz
Vodike #43867 üzenetére
Nos esetemben a user case a kovi:
adott egy otthoni szerver, ami ossze van VPN-ezve 2-3 egyeb helyel (pl szulok, teso, nyaralo).
Az opensprinkler kontener 3 peldanyban fut a serveren, kulonbozo beallitasokkal (foldrajzi hely, kimenetek szama etc..). A kimenetek http -re vannak allitva, az egyeb helyeken pedig 8 reles esp8266-os board-ok vannak (Tasmota-val), amiket http-requestekkel kapcsolnak a contenerben futo vezerlok.
A legfrissebb firmware az altalad mutataott relay board ra amugy ez:
-
amargo
addikt
-
4D4M
senior tag
válasz
Vodike #42467 üzenetére
Ha előjeles lenne a fázisonkénti áramerősség (meg ha lenne hozzá tizedes), akkor nekem se kellene, de ezzel kiegészítve már jobban látható, hogy mi történt valójában. Persze ebben meg az a hiba, hogy ha egy fázis +10A a másik kettő meg -5A -5A, akkor 0 az egyenleg, pedig sajnos távolról sem. Illetve legalább láthatod prompt, hogy (ha számlázásilag nem is, de) a hálózat szempontjából összességében milyen hatással vagy.
Nyilván a szükséges és elégséges a fázisonkénti előjelhelyes teljesítmény lenne. -
BlackJack21
tag
válasz
Vodike #42384 üzenetére
Eddig nem kapcsolódtam be a témába, de nekem is ugyanez a rol230 vezérlő van, de saját kiegészítéssel, nem Shellyvel. Itt egy Wemos D1 mini pro egy optocsatolós shield-del lett beépítve.
A D1 kimenetei a teljes(FULL) meg gyalogos(PART) nyitásra vannak kötve az optocsatolón keresztül. A bemeneteknél meg " leloptam" a jelet. a zárást figyelő végálláskapcsolóval sorba van kötve a shield optocsatolójának egyik LED-je. Ebben volt némi kétség, hogy nem okoz-e a ~2V-nyival kisebb fesz. érték az eredeti vezérlőben problémát. A tesztek illetve a 1 éves működés alapján elmondhatom, hogy nem befolyásolja. Így az eredeti vezérlőben sem lett mókolva semmi, minden a gyári megoldás szerint működik.
Azért csak az egyik végállás állapotot figyelem, mert sokszor csak a gyalogos módban van nyitva, így ott nem lenne meg a jel, illetve a zárva állapot( vagy annak hiánya) informatívabbAz első variáció tasmotát futtatott, de voltak anomáliák( random nyitások, áramszünetek után nem a beállított állapotban indult, stb) , de az ESPHome viszont stabil.
A csökkent rádiós hatótáv itt is jelen lévő dolog, bár együtt tudok vele élni. Az autóval egyébként is messzebbről nyittatom a kaput. -
fo_di
őstag
válasz
Vodike #42342 üzenetére
már elvileg dolgoznak a kérdésen, ez éppen nem volt szándékos: https://github.com/home-assistant/frontend/issues/15662
én mondjuk ilyen éles helyen nem frissítenék ennyire naprakészen pont az ilyen bugok miatt, hogy néhány órán belül .0-ás rilízre, ráér 1 hét múlva az aktuális minorra is
-
Steady74
addikt
válasz
Vodike #42195 üzenetére
Xiaomi beltérre menne, néhány virág itthon minden jel szerint nem érzi jól magát, és kíváncsi vagyok mit lehetne kihozni vele, állítólag jelzi ha megadod milyen virág mellé szúrtad le, hogy mikor kell öntözni, kell-e táp, napfény, stb. Ez a zigbee-s cucc nekem a sonoff-os talajnedvesség mérőt váltaná ki, múltkor kimaradt vagy 2 napig a net, érdekes módon ha alatt csak a shelly-k mentek, az összes wifis sonoff relé nem, pedig a lan control be van lőve mindenhol. Shelly addon eszközre tennék talajnedvesség mérőt, de ez amit linkeltél ez érdekel. Gyep/fű öntözéséhez lenne jó.
Ezt a felfűzést egyelőre nem nagyon értem, zigbee-n nem kommunikál az eszköz HA-val? Mivel súrolom még a kezdő szintet is, ez a modbus itt hogy jön képbe? Köszi -
Speederer
senior tag
-
ojb
tag
válasz
Vodike #42064 üzenetére
Alapvetően olcsó Cast hangszórót kerestem a jelenlegi Mini-k mellé, de használtat mos nem találtam.
Az új ára kb másfélszerese, mint a Nest Mini (~21k) a hangja ugyan az. Talán egy picit jobb.
A Cast NabuCasa nélkül is működik. (Hangvezérlésre nem akarom használni)
A Kiosk módot jól kezeli.
Még néhány finomítás és használhatónak tűnik szobai vezérlésre ill másodlados(?) HA kijelzőnek. (Természetesen az eredeti funkciói megtartása mellett.)
Az eredeti árat nem biztos, hogy adtam volna érte, de így hogy olcsóbb, mint a SonOff NSPanel...
NabuCasa integrációval teljes értékűen beemeli a HA-t is a Google Home alá, nélküle viszont én nem próbáltam. (Nincs is rá jelenleg szükségem) -
Olympia76
tag
válasz
Vodike #41901 üzenetére
Opensprinklerrel kapcsolatban kérdés (és @vampire17-hez is).
Te használod a wunderground integrációt, vagy direktben kötöttél rá szenzort? Én hiába írom be key-t a beállításoknál, továbbra is a Dark Sky-t használja, így marhára nem tudom összekötni a Sencor időjárás állomással.
-
válasz
Vodike #41901 üzenetére
Nekünk meg pont fordítva van.
Igen, legyen zöld, megfogadtam pedig, hogy a fanatikus dolgokat már nem vállalom be, de csak vettem idén tavaszra areátort/luggatot, hogy legyen még legalább 2 napos meló a fűvel induláskor.
Majd ha korlátokat érzek nézem a továbblépést - bár lehet fel is adta a harcot, mert az egyik tömszelence szétjött és leállítás óta párasodott a sonoff - konkrétan vizes volt a sorkapocs része, még nem mertem áramot adni neki… várom kiszáradjon. -
válasz
Vodike #41893 üzenetére
Vodike, Sambenez, köszönöm!
Ez lenne a HomeAssistant közös kimenete. A radiátorokon és a padlófűtésen motoros szelepmozgatók mennének (szobánként BT-s hőmérővel megtámogatva), de valahogy ugye a kazánt is el kell indítani, ha bármelyik helyiség meleget kérne. Tehát gyakorlatilag a termosztát kapcsolójáról lenne szó annyival, hogy az alul- és túlvezérlésre azért lesz egy-egy termosztát párhuzamosan és sorba kötve is.
A gyári megoldások mellett az jutott még az eszembe, hogy odateszek egy Raspberry-t RPIeasy-vel a fedélzeten és GPIO-ról kapcsolgatok vele egy kék kockarelét, de nem tudom, hogy ez mennyire lenne megbízható fűtésüzemre. (Annyi előnye mondjuk lenne, hogy Etherneten kapcsolódna a HA-hoz.)
Köszönettel: MaCS
-
válasz
Vodike #41826 üzenetére
A kérdés mindig az, mennyi helyen kell nézni, komplexebb kertben azért ebből is el lehet tenni lazán több db-ot, akkor meg az ár sokat számít.
Igazából nekem is jó lenne kb 4-5 ponton mérni, van árnyékos rész, víz igényes növény, van napos rész, meg alapvetően egy füves terület.
Meg is vagyok lőve, hol lenne jó mérni, hogy releváns következtetést tudjak levonni és indítani öntözési kört hozzá. -
-
kzkz
őstag
válasz
Vodike #41595 üzenetére
Nekem ezt a hibát dobja indításkor:
[13:37:56] INFO: WEBUI username set to admin
[13:37:56] INFO: Alternate UI enabled : vuetorrent. If webui don't work, disable this option
curl: (3) URL using bad/illegal format or missing URL
cont-init: info: /etc/cont-init.d/91-qbittorrent_configuration.sh exited 3
cont-init: info: running /etc/cont-init.d/92-local_mounts.sh
cont-init: info: /etc/cont-init.d/92-local_mounts.sh exited 0
cont-init: info: running /etc/cont-init.d/92-smb_mounts.sh
cont-init: info: /etc/cont-init.d/92-smb_mounts.sh exited 0
cont-init: info: running /etc/cont-init.d/93-openvpn.sh
[13:38:01] INFO: Direct connection without VPN enabled
cont-init: info: /etc/cont-init.d/93-openvpn.sh exited 0
cont-init: warning: some scripts exited nonzero
s6-rc: warning: unable to start service legacy-cont-init: command exited 1
/run/s6/basedir/scripts/rc.init: warning: s6-rc failed to properly bring all the services up! Check your logs (in /run/uncaught-logs/current if you have in-container logging) for more information.
prog: fatal: stopping the container.
-
válasz
Vodike #40786 üzenetére
Fránya Infláció...... én 5000Ft-ért vettem (táp nélkül 4GB RAM-mal 8-16GB SSD-vel) 2db t520-at és 1 t530-at 2 évvel ezelőtt + 2500Ft volt az eredeti HP táp ( t530-as hoz már 40W-os és 4 mm-es centerpines kell és a t530 már DDR4-es ) t520-be az M2-es szabvány 2280-as SSD úgy megy bele, ha az ember kiveszi belőle a hangszórót. (m2-SATA átalakítóval egy 7mm-es 2.5" SSD is éppen bele megy, de egyszerűbb az m2-es SATA SSD, t530-ba meg csak az megy bele, de ott van hely a 2280-asnak)
2 éve még drága volt a méretes az SSD egyik t520-at tönkre tettem addig feszegettem, hogy bele menjen egy 2.5" HDD
Most fel tudtam tenni mindkettőre a DSM 7.1-et, két t610-est le fogok cserélni velük... -
Speederer
senior tag
válasz
Vodike #40570 üzenetére
Köszi, úgy látom ők legalább 1%-os pontosságot említenek, és mivel nincs részletezve, hogy ez mekkora áramerősségnél igaz, jó esetben mindig, tehát a kisebb terhelésnél is.
Bár én most ezért nem futok lecserélni a meglévő Shelly 3EM-et, de talán jobb lett volna ha előtte jobban beleásom magam a témába... most már ez van.ViZion: még friss az élmény, hogy amikor jönnek a szakik, akkor általában nekik van egy elképzelésük, hogy "így szoktuk", aztán az alternatívákat nem annyira szeretik elmondani, pedig sokszor minimálisan több ráfordítással lehetne sokkal jobban és testre szabottan csinálni a dolgokat, de az nekik ugye plusz gondolkodást igényelne. Persze tisztelet a kivételnek, de ők vannak kevesebben.
Amikor én akartam kismegszakítókat venni (ha jól emlékszem tavaly nyár elején), akkor pont eléggé hiány volt belőlük. Megrendeltem a B-seket, többnyire 13A-est, erre felhívtak a boltból, hogy vigyek C-set, az van, a B-sre meg ki tudja mennyit kell várni. Azért örülök, hogy inkább vártam még.
Egy videó a témáról: [link] Akkor még/már nagyon ment az online oktatás. -
válasz
Vodike #40348 üzenetére
Ha az ember feltol rá natívan egy Debiant, Supervised HA-t, arra még mehet minden ami megy Linuxra persze, jobb, mint egy PI, de nekem hiányozna a Synology NAS kamera rögzítése. Ha az alaprendszer meg s Synology (Xpenology) akkor nem megy jól a HA, csak ha VM-ben fut, azt meg nem tudtam összehozni AMD-s HP thin clientekkel.
De egyszer ha lesz időm rá megróbálom fordítva:
Felteszem direktben a Debiant arra a HA supervisedet+Oracle VirtualBox-ot és arra az Xpenology-t, hátha úgy menni fog... 5-8000Ft-ért vettem a thin clienteket, télen ha van időm kipróbálok rajtuk mindent, ami eszembe jut -
Speederer
senior tag
válasz
Vodike #40348 üzenetére
Én speciel biztos nem "erőltetném" a torrentet egy ilyen vason a HA mellett, de hát nem vagyunk egyformák.
Ha meg már a torrent máshol fut, akkor ugyanonnan mehetne a plex is.
Sőt, ha el akarjuk szeparálni a hálózaton az IoT-s dolgokat a többitől, közben mégis 1 vasat használnánk a torrentre/média szerverre és a HA-ra, akkor szerintem körülményesen menne a plex elérése is. Persze lehet, hogy csak nekem van kevés ismeretem a lehetőségekről... -
válasz
Vodike #40339 üzenetére
Thin client akkor jó, ha csak HA-ra használod, mivel AMD alapúak általában (HP-k biztosan), több mindennel is elbírna a thin client, jó kis gépek kis fogyasztással, olcsón (nekem is van HP 610, 520, 620, 530 is).
Gondom az volt csak velük, hogy én Synology-t(Xpenologyt) is futtatok rajtuk, Homeassistant ugyan van csomagban Docker alatt, de nem az igazi, BT szenzorokkal szívás van.
VM alatt futtatott Debian környezetben viszont szuperül megy a HA, a baj hogy a Virtual Machinet a think clientken nem lehet működésre bírni, AMD-V-t nem szeretik, csak az Intelest .. ...Kis Gigabyte BRIX-en szépen megy minden. (HA, kamerák, NAS, qbitorrent, Plex) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged