Hirdetés

Aktív témák

• Bash

őstag

válasz Matr x #1096 üzenetére

Nekem például se ZH, se érettségi, se fő-, középsuli... csak munka, de az ezerrel. Az elmúlt 6 hétben madjnem minden nap 12 órát dolgoztam, voltak olyan heteim is, hogy szabadnap nélkül. És nagyon úgy tűnik, hogy állandósulni fog a dolog, mert kilépett az egyik munkatársam. Ez egyrészt jó ugye, mert így több a fizetésem, másrészt viszont nem jó, mert szinte nincs időm semmi másra. Így például kevesebb időm van a PH!-ra, alig tudok időt szakítani elmenni néha vacsorázni, vagy egyszerűen csak kiruccanni a beach-re. De nem panaszkodom. Addig is találkozhatok sok érdekes emberrel. Ma például segítettem bebikázni a Harley-ját egy embernek. Egy pár napja már beszéltem vele egy pár szót (akkor éppen a Chrysler Prowler-ét mosta), de most kicsit több időm volt. A Virgin Islands-ről St. Thomas-ról származik, 9 éves korában hagyta ott a családját, és elkezdett keményen dolgozni. Ma ott tart, hogy már nem nagyon tudja hova rakni a pénzét, van két gyönyörű kislánya, gyönyörű felesége. És nagyon közvetlen, egyáltalán nincs elszállva. Aztán láttam vagy 150 ilyen és hasonló lányt minden korosztályból: [L]http://impactgym.com/[/L]

Aktív témák