Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
A legszebb az hogy a fél országon így sunyultunk át :) Mindig kellett keresni valakit, akire rá lehetett tapadni -- a taktika tehát az volt hogy:
- ha van előttünk nem sokkal vki akkor gyorsan befogni
- lehetőleg két ilyen ''dummy''-t ( :) ) összeszedni
- ha lelép a dummy, akkor belassulni mint állat és várni a hátulról beelőző áldozatot, majd padlógáz és chasecam-et neki :)
Amikor besetétedett, akkor gázossá vált ez a taktika, mivel a tompított fény szar, és így deflektorral jöttünk :DDD Villogott is mindenki ezerrel de nem volt mit tenni. Pedig igazán utálok ilyen genya lenni, de ha nem volt más? :F Az volt a legszebb amikor az autópályán (az már nagyjából a biztonságosabb, majdnemhogy ''(we're) home free'' szakasznak tűnt), szóval az autópályán beelőztem vkit mert olyan lassan ment hogy csak na, és abban a pillanatban benyomta a deflektort ő is :) Köszöntem szépen, padlógáz és csá :) De hát én tényleg megértem... szar dolog, tudom: nekem is refivel jöttek szembe az út 50%-ában :DDD Csomó szembejövő amint elhagyta a dummy-t, azonnal rámklikkelt... :D Mire hazaértem kiégett a szemem. Rohadt M7 nagy részén meg nicns zöldség középen, szóval ott is nyomták nekem 3 sávból az áldást... Az autópályán egyébként félúton rájöttem hogy nem is olyan ''home free'' az, ugyanis ha egy zsaru beelőz, tuti végem, lekapcsol. Egyszerűen nincs mit tennem. Ha fennhagyom a refit, azért, ha lekapcsolom, azért :DDD Hát szóval naggyon vicces volt az út. Jó sztorizgatás lesz belőle. :))
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest