Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Mini PC
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Úgy vagyok vele, hogy túl sok pénz ne álljon a telefonban. Másrészt a családban én állítottam be minden új készüléket, de nagyon sokáig nyomógombos Nokia-t használtam.
Amikor az első Android telefonomat vettem, addigra már a párom elhasználta a second hand Apple 3G-t, aztán valami Huawei-t nyúzott, a gyerekek valami csempés Nokia-t nyomkodtak.
Mikor végre rászántam magamat, akkor vettem valami faék Lenovo-t, amiben még cserélhető akkumulátor volt.
Azt nagyon komáltam, de borzalmas volt az akkuvezérlője és másfél évente új akkumulátor kellett hozzá.
Aztán lett egy Androidos Nokia, nagyon szép kijelzővel, de kontaktos lett az usb csatlakozást, mert hirtelen pattantam fel és vittem volna, miközben még töltőn volt.
Most Motorola G10 van, de jobban kedvelem az öregecske Nokia kijelzőjét és a méretét. Azóta sincs jobb megoldás, mert minden új telefon tabletnek néz ki a kicsi kezeimbe fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Arc Raiders
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Vírusirtó topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest