Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Úgy vagyok vele, hogy túl sok pénz ne álljon a telefonban. Másrészt a családban én állítottam be minden új készüléket, de nagyon sokáig nyomógombos Nokia-t használtam.
Amikor az első Android telefonomat vettem, addigra már a párom elhasználta a second hand Apple 3G-t, aztán valami Huawei-t nyúzott, a gyerekek valami csempés Nokia-t nyomkodtak.
Mikor végre rászántam magamat, akkor vettem valami faék Lenovo-t, amiben még cserélhető akkumulátor volt.
Azt nagyon komáltam, de borzalmas volt az akkuvezérlője és másfél évente új akkumulátor kellett hozzá.
Aztán lett egy Androidos Nokia, nagyon szép kijelzővel, de kontaktos lett az usb csatlakozást, mert hirtelen pattantam fel és vittem volna, miközben még töltőn volt.
Most Motorola G10 van, de jobban kedvelem az öregecske Nokia kijelzőjét és a méretét. Azóta sincs jobb megoldás, mert minden új telefon tabletnek néz ki a kicsi kezeimbe fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mobilinternet
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest