Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
jó kérdés, ha sikerül ott kipalántázni, akkor sejtésem szerint ki tud fejlődni is és akár teremni is, mindenesetre próba nélkül ezt sose tudjuk meg
nekem sikerült palántákat nevelni a régebbiek magjaiból, és azok teremnek szépen kinti cserépben, átteleltetni még nem sikerült sajnos, nem szeretik a stresszt ezek a növények. ebből adódóan szerintem ha mindig ugyanott van és mindid kb ugyanolyan fény és hőviszonyok mellett, akár még működhet is a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Autós topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Videó stream letöltése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem sikerült palántákat nevelni a régebbiek magjaiból, és azok teremnek szépen kinti cserépben, átteleltetni még nem sikerült sajnos, nem szeretik a stresszt ezek a növények. ebből adódóan szerintem ha mindig ugyanott van és mindid kb ugyanolyan fény és hőviszonyok mellett, akár még működhet is a dolog.