Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

jaja szoktam, de most teljesen oké volt 123/86 és ilyen 130-135/90-95 szokott lenni, ki is vizsgáltak 2x is az utóbbi 10+ évben hogy minden oké-e (mielőtt rendesen sportoltam, 140/95 körül volt az alap), de az lett a vége, hogy mivel stabilan ennyi, teljesen jó és sokkal nagyobb gond, ha ingadozik. délutánra okés lettem, úgyhogy remélem egyszeri dolog volt...

Világéletemben példaértékű vérnyomásom volt (110-120/70-80), most szállt el, amikor szarul voltam, akkor 140/100 körüli, néha fölötti értékek voltak. 130/90 körül már egészen jól voltam, most a gyógyszerrel kicsit alatta vagyok, de a 120/80 így is ritkán jön össze. Véradásnál szúrták ki, ugye ott mindig mérik, amikor zsinórban 2x 140/100-at mértek (ha összejön, évente 2x megyek), akkor vettem egy vérnyomásmérőt otthonra, aztán elborzadtam a nyugalmi értékeken, és inkább elmentem dokihoz. Voltam vele kardiológián is amúgy, nem találtak semmit, doki azt mondta, hogy civilizációs betegség, valószínűleg stressz, sok sport, egészséges étkezés, sok alvás, és szedjem a gyógyszert.

p

Új hozzászólás Aktív témák