Hirdetés
- Nyomtató topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Thrawn
üzenetére
Pont az lett volna a lényeg, hogy az öreg, 120-as samsung sata ssd-t ki akartam venni a gépből, és végre beletenni egy nvme-t, mert úgyis gyorsabb is, nagyobb is, modernebb is, meg főleg nem 10 éves... Gondoltam, ha nem muszáj, nem telepíteném újra. De hamarabb meglettem volna, ha nincsenek ilyen hülye ötleteim, mert úgyis ez lett a vége.
Amúgy kezd tetszeni, amilyen irányba az nvme ssd-k ra halad. Lányomnak most vettem egy nagyobbacska WD Blacket, mert nem fért el a játékaival a rendszer mellett az 500-ason, és meglepődtem, hogy már 1TB pcie 4.0 is csak 69 eur. Sőt, a 2TB-os is pontosan dupla annyi lett volna. De most néztem, hogy ha elég a pcie 3.0 is (második nvme slot úgyis ritkán tud 4.0-t), akkor 2TB WD/Samsung van már 129 eur-ért is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest