- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem az autóthajtja, hanem az akkut tölti, amiből 515km-es hatótáv jön ki optimális esetben az 55 literes tankkal. Az annyira nem tűnik hatékonynak. Könnyűnek meg a fene tudja, azért csak egy 800+ ccm-es motor. Plusz 55 liter üzemanyag. Nekem ez nem tűnik okos konstrukciónak. Akkor már ott a Prius hibrid rendszere, ha rendes hibridet akarunk. Mazdának is van skyactiv g20e hibridje is, de az nem tud full elektromos üzemmódot. Cserébe rendes benzinmotor van benne, ami a hibrid rendszerrel elvileg 6 literből eljár. És az egész autó 1300 kg csak. Szemben a wankeles mx30-cal, ami 1800+ kg üresen, 85 km-t tud elektromosan, a motor nélkül. Kényelemben meg sehol nincs egy 3/6-hoz képest. Tudom, mert próbáltam (még a range exchanger nélküli verziót).
Szóval nekem ez még mindig nem tűnik jó ötletnek. Akkor már inkább a Mazda 3 (nem konnektoros) hibrid. Mazda 6 utódról meg semmi hír. Ja, de valszeg nem lesz, ott van helyette a CX60, meg jön a CX80, mert ház méretű SUV-t mindig el lehet adni. Abból bezzeg konnektoros hibrid is létezik, és végülis az is csak 2 tonna, 65 km-t tud elektromos üzemben, ami ugyan 20 km-rel kevesebb, de 800 ccm wankel helyett legalább 2,5l-es skyactive motor van benne, ha valahova el is kéne jutni. Na, ezt a rendszert beletehetnék a 6-osba, azzal kiegyeznék.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Apple Watch
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest