Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Boldog ulj... Változott az évszám. Más ugyan?
    2022.12.30-i kérdésre válaszoltam:
    "Node komolyabb téma… Ki-mit főz/süt holnapra és hogy töltitek az utolsó estet ebből esztendőből?
    (Mi pl. már csak öregesen, családdal…)
    _
    Sör-virsli verseny lesz itthon faterral. Ha holnap még kapok sört a bótban.. Nézünk valami ökörséget a tévében, éjfélkor hirtelen rájövünk hogy ebazmeg, ennyi az idő, én kirohanok a hűtőhöz pezsgőé', fater kirakja a poharat, aztán választunk egy csatornát ahol valaki mond vagy kampányol valamit, majd felhajtjuk a pezsgőt, én kimegyek gatyában kabátban papucsban erkélyre durrogtatást lesni, stroboszkópozok a 10000 lumenes lámpámmal, aztán megint nézünk valami ökörséget 2-ig. Aztán lefekszünk aludni.

Elsején meg jön a szokásos január elsejei depresszió. Csak mivel a szilveszter már évek óta nem durran nagyot, ezért nincs akkora kontraszt a depivel.

Lábjegyzet: régen azért a szilvesztert valahogy másképp éltem meg. Rákészültem, társaság volt minél nagyobb annál jobb, nagy buli, nagy durranás, még nagyobb buli, de minél jobban kerestem a felszabadultságot, a féktelen jókedvet, az igazi nagy durranást, annál kevésbé éreztem nagynak, ünnepélyesnek, grandiózusnak, 365 naphoz méltónak. Talán igazából sosem éltem át azt az igazi nagy katarzist amit mindig minden szilvesztertől vártam. És a mindig nagyra törekvés után most ez is csak egy napja lett az évnek, itthon, öregesen, tévézve, eleve kicsit depisen, kicsit a múltba révedezve, hogy régen mi az ami jobb volt..."

Aztán így is lett. Evvan

Új hozzászólás Aktív témák