Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Boldog ulj... Változott az évszám. Más ugyan?
2022.12.30-i kérdésre válaszoltam:
"Node komolyabb téma… Ki-mit főz/süt holnapra és hogy töltitek az utolsó estet ebből esztendőből?
(Mi pl. már csak öregesen, családdal…)
_
Sör-virsli verseny lesz itthon faterral. Ha holnap még kapok sört a bótban.. Nézünk valami ökörséget a tévében, éjfélkor hirtelen rájövünk hogy ebazmeg, ennyi az idő, én kirohanok a hűtőhöz pezsgőé', fater kirakja a poharat, aztán választunk egy csatornát ahol valaki mond vagy kampányol valamit, majd felhajtjuk a pezsgőt, én kimegyek gatyában kabátban papucsban erkélyre durrogtatást lesni, stroboszkópozok a 10000 lumenes lámpámmal, aztán megint nézünk valami ökörséget 2-ig. Aztán lefekszünk aludni.Elsején meg jön a szokásos január elsejei depresszió. Csak mivel a szilveszter már évek óta nem durran nagyot, ezért nincs akkora kontraszt a depivel.
Lábjegyzet: régen azért a szilvesztert valahogy másképp éltem meg. Rákészültem, társaság volt minél nagyobb annál jobb, nagy buli, nagy durranás, még nagyobb buli, de minél jobban kerestem a felszabadultságot, a féktelen jókedvet, az igazi nagy durranást, annál kevésbé éreztem nagynak, ünnepélyesnek, grandiózusnak, 365 naphoz méltónak. Talán igazából sosem éltem át azt az igazi nagy katarzist amit mindig minden szilvesztertől vártam. És a mindig nagyra törekvés után most ez is csak egy napja lett az évnek, itthon, öregesen, tévézve, eleve kicsit depisen, kicsit a múltba révedezve, hogy régen mi az ami jobb volt..."
Aztán így is lett. Evvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs