Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én sose voltam semmilyen szempontból se az a hú szilveszter / újév van, ide oda amoda kell menni, ezt vagy amazt kell enni / inni , aztán '21 őszén olyan helyre sikerült költözni, hogy így néztünk, hogy fél óra fullos tűzijáték, úgyhogy idénre áthívtunk pár embert, hogy meglegyen az élmény, és asszem amíg nem lesz gyerek, addig ez lesz a program
, csak azt nem tudom, hogy mit csinálunk a sok pezsgővel, 30-án reggel volt 2 üveg édes (valami csajos buliból maradt kb. júliusról) , biztos ami biztos alapon vettem még 2-t, és mivel sokkal többet hoztak, mint amit megittunk, most van 7-8 bontatlan üveg
, de amúgy nem szoktunk pezsgőzni
viszont legalább elfogyott az X éve nyitva levő banánlikőr és felbontottuk a diplomaosztóra kapott pálinkát (egy bő évtizede kaptam...)hát ennyi vóna'

viszont valamiért kicsit fáj a fejem...

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak azt nem tudom, hogy mit csinálunk a sok pezsgővel, 30-án reggel volt 2 üveg édes (valami csajos buliból maradt kb. júliusról) , biztos ami biztos alapon vettem még 2-t, és mivel sokkal többet hoztak, mint amit megittunk, most van 7-8 bontatlan üveg
, de amúgy nem szoktunk pezsgőzni
viszont legalább elfogyott az X éve nyitva levő banánlikőr és felbontottuk a diplomaosztóra kapott pálinkát (egy bő évtizede kaptam...)